Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Haaveiletko ammatista hyvinvointi- ja/tai liikunta-alalla? + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: PapuWellness

Kaupallinen yhteistyö PCAScala OY ja Papu Wellness OY

Itse ehkä hieman haaveilen. Omaksi onnekseni olen voinut toteuttaa tätä puolta itsestäni tämän blogin välityksellä vailla varsinaista alan ammattia tai edes koulutusta. Olenkin saanut muutamaan otteeseen kuulla, kuinka olen omalla esimerkilläni onnistunut motivoimaan jotakuta toistakin painonpudotusurakassaan ja kuinka suhtautumiseni moniin asioihin on ihailtavan järkevää. Se tunne, joka tällaisista tunnustuksista tulee, on jotain sanoinkuvaamattomat hienoa ja toisinaan jopa käsittämätöntä. Ja ajatella että joku (tai jotkut) saavat olla osa näitä onnistumistarinoita työnsä puolesta.

next-level

Perjantaina, 30.9.2016 klo 9-20, järjestetään Esport-areenalla NEXT LEVEL-rekrytointimessut, jotka keräävät yhteen hyvinvointi- ja liikunta-alan ammattilaisia. Messut tarjonnevat siis hyvän mahdollisuuden lähteä tutustumaan siihen mitä kaikkea tämä ala tarjoaakaan ja miten niitä omia unelmia kannattaisi lähteä tavoittelemaan. Jos sinäkin haaveilet ammatista hyvinvoinnin parissa, edes vähän, niin kommentoi tähän postaukseen osallistuaksesi arvontaan ja voit saada messuliput itsellesi ja ystävällesi. Arvon liput viidelle onnekkaalle mutta jos arpaonni ei suosi niin liput voi myös ostaa ovelta 10€ hintaan (tai ennakkoon Papu Wellnessiltä alennettuun hintaan 5€). Arvontaan voi osallistua 27.9.2016 puoleen päivään (klo 12.00) saakka ja voittajiin otan yhteyttä sähköpostitse siihen osoitteeseen, josta arvontaan on osallistuttu (kommentti jätetty) vielä saman päivän (27.9.2016) aikana.

next-level_1

Kuten kerrottu, en itsekään ole ammattilainen – ainakaan vielä ja siksi tarkoituksena on yhtä lailla lähteä tutustumaan mihin kaikkeen tätä omaa intohimoa hyvinvointia kohtaan voisikaan hyödyntää. Ja loppuun vielä haluan selvennöksenä kertoa, että en itse hyödy messujen mainostamisesta omaa messulippua enempää. Haluan kuitenkin jakaa tiedon tapahtumasta eteenpäin, jotta mahdollisimman moni alasta kiinnostunut kuulisi tästä tilaisuudesta ja pääsisi punnitsemaan erilaisia vaihtoehtoja. Sillä jos ollaan rehellisiä, en ennen yhteydenottoa ollut kuullut tilaisuudesta lainkaan ja itse ainakin muistan nuoruudestani, kuinka tärkeää oli päästä tutustumaan vaikkapa erilaisiin opiskelumahdollisuuksiin ennen lopullista päätöksen tekoa. Ja nimenomaan sen vuoksi on äärettömän hienoa, että tällaisia tapahtumia järjestetään. Toivottavasti siis nähdään messuilla!

Kaupallinen yhteistyö: PapuWellness

27 kommenttia

 1. Sabina kirjoitti:

  Hiphei mukana!

 2. Minja kirjoitti:

  Mukana 🙂

 3. Kristiina kirjoitti:

  Mukana!

 4. Saga kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 5. Kia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 6. Milli kirjoitti:

  Mukana!

 7. lisssuu kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 8. Vippe kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana =)

 9. Henna kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 10. Elisa kirjoitti:

  Liikun monipuolisesti ja olen kiinnostunut ravinnosta ja terveellisistä elintavoista. Ajoittain haaveilen, että voisin elättää itseni näiden asioiden parissa. En ole kuitenkaan uskaltanut irrottautumaan nykyisestä ammatista esim. koulun penkille. Tämä tapahtuma olisi erinomainen tilaisuus päästä näkemään, mitä kaikkea alalla on tarjolla. Ehkä saisin myös varmistusta olenko varma siitä, että haluan tehdä töitä liikunta-/terveysalalla tai olenko edes soveltuva sinne 🙂

 11. Maarit kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 12. Janina kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 13. Miilu kirjoitti:

  Tämä olisi piristävä tapahtuma minulle ja miehelleni, kun kamppailemme hänen terveysongelmien kanssa. Mukana!

 14. Anne Vuorijärvi-Eronen kirjoitti:

  Kiinnostaa tosi paljon !!Olen aina tehnyt kovasti töitä ja nyt pikkuhiljaa alan ymmärtämään että elämässä on muutakin .Tää olisi tosi mahtava tilaisuus päästä tutustumaan hyvinvointiin enemmänkin.

 15. Nella kirjoitti:

  Mukana ollaan! 🙂

 16. Jenny kirjoitti:

  Tällainen tapahtuma kiinnostaisi kovasti, mukana arvonnassa 🙂

 17. johanna kirjoitti:

  Mukana kisassa!

 18. freyja kirjoitti:

  Mukana!

 19. Sanna kirjoitti:

  Mukana! ?

 20. Sari kirjoitti:

  Mukana. 🙂

 21. Siinatar kirjoitti:

  Mukaan arvontaan!

 22. Kati kirjoitti:

  Tässä on oltava mukana, kiitos kun kerroit tästä päivästä. Kuullosti todella mielenkiintoiselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.