Hae
My Project Is Me

Elämäni kuvin

Puhelimen muistin täytyttyä, oli aika tyhjentää kuvamuistot tietokoneen syövereihin. Jos minut arvioitaisiin pelkästään sen perusteella millaisia kuvia puhelimestani löytyy niin aikapaljon omaa naamaa on tarjolla. Toiseksi eniten taitaa löytyä erilaisia ruokakuvia ja kolmantena toki lapset mutta aina sinne väliin ujuttautuu myös näitä omakuvia.  Jokainen voi sitten itse toki päätellä mistä tämä kaikki mahtaa johtua mutta itse totean että

A) Hän on bloggari, joka tarvitsee kuvia blogiaan varten

B) Poseeraus ei ole hänen vahvin lajinsa koska useastakaan kuvasta huolimatta harva on onnistinut ja julkaisukelpoinen

C) Hän on tavattoman laiska poistamaan kuviaan puhelimen muistista ja tekee sen vasta kun on pakko

IMG_7636

 

Minkälaisia kuvia teidän puhelimesta löytyy eniten?

4 kommenttia

 1. Helzu kirjoitti:

  Puhelimeni kuvat ovat pääasiassa aika sekalaista otosta. Aika paljon on kuvia ruokaohjeista, joita olen löytänyt lehdistä ja sitten filmannut puhelimeen talteen. Sieltä sitten kaivelen, kun fiilis iskee kokeilla jotain uutta, Oman pärstän kuvia ei ole kuin pari korkeintaan. Eniten kuvia kavereista, ympäristöstä tai kuvia, jotka ovat ajateltu blogiin.

  • jennie kirjoitti:

   Samaa harrastan muuten minäkin- reseptien ja inspiroivien kuvien tai mielenkiintoisten artikkeleiden kuvaamista talteen

 2. Kaisa kirjoitti:

  Vaikka näytätkin tosi sporttiselta ja hyvältä, niin et onneksi näytä sellaista liian bodatulta ja luurangolta! =) ja siis tämä pelkkä positiivinen kommentti! Sen takia taidankin seurata myös jatkossa – haluan mielelläni seurata jonkun todellista elämää, en mitään pumpattuja feikkejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.