Hae
My Project Is Me

Pomminvarma piristyskeino

Hallelujaaah! Minulta löytyy vaatekaapista liian pienten ja puristavien lisäksi myös jotain liian isoa.

Olen ollut kohta puolikuntoisena jo viikonpäivät ja oma olotila on tuntunut vähintäänkin löysältä ja harmittaa kun ei pääse urheilemaan/jaksa tehdä mitään. (Enemmän flunssan vaikutuksesta mielialaani kirjoittelinkin täällä). Vaikka oma olo alkaa pikkuhiljaa tuntua paremmalta, en voi vielä kuvitellakaan palaavaani treenin pariin vaikka sitä niin kovin odotankin. Tiedän että se yksistään piristäisi mieltä mutta koska se ei nyt ole mahdollisuus, on keksittävä jotain muuta.

Jostain muistin viime kesäiset pitsishortsit ja ajattelin että kokeilenpa niitä päälleni (elätellen samalla toiveita että ne ovat liian suuret). Ja hei jeeeeeeeeeee! Ne ovat liian suuret!!  Voin vannoa että harva asia piristää laihduttajan (keventäjän/kadonneen vyötärön metsästäjän/ elämäntapamuutosta tekevän.. kukin kutsukoon miksi haluaa) mieltä yhtä paljon kuin liian suureksi käyvät vaatteet. Jos et usko, kokeile itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *