Hae
My Project Is Me

Kuulumisia kesän jälkeen

Pitkän tauon jälkeen on helpointa aloittaa pienellä kuulumispostauksella, vaikka toki jos minua olet Instagramin puolella seurannut, niin ehkä jotain kuulumisistani  tiedätkin. Siitäkin huolimatta että olen viimeksi päivittänyt blogini kesäkuumalla, heinäkuussa!

Paljon onkin tosiaan tapahtunut sitten tuon heinäkuisen päivityksen joten tässä kuulumisia kesän jälkeen.

kuulumisia kesän jälkeen

 

Olemme muuttaneet.

Muutto tapahtui elokuun ensimmäisen puoliskon aikana jaeräänlaisena kirittäjänä toimi lasten koulunaloitus. Henkilökohtaisena tavoitteenani oli saada muutyorumba pois alta ja olla asettunut taloksi uuteen osoitteeseen ennen kuin peruskoulun syyslukukausi starttasi 11.8. Lisäneliöiden kanssa saimme kauan kaivatun lisävessan ja yhden makuuhuoneen enemmän.

kesän jälkeen: muutto

 

Olen palannut lähitöihin.

Tai lähitöissä työskentelin isoilta osin jo ennen kesälomaanikin mutta nyt olen paikan päällä lähtökohtaisesti neljänä päivänä viidestä. Syksyn aloitus oli työnpuolesta todella hektinen ja vaikka isosti ajattelin palaavani blogin pariin lomien loputtua niin en rehellisesti jaksanut. Jaksamiseen vaikutti toki moni muukin tekijä ja en pitkän korona-ajan jälkeen edes muistanut miten paljon myös lasten harrastustoimintaan kuluu aikaa ja energiaa. Syksy on vaatinut kaikkineen aika paljon totuttelua ja taas kerran uudenlaisen arkirytmin muodostumista mutta nyt viimein alkaa olla hallinnan tunne tästä kaikesta ja uskallan uskoa, että pystyn myös päivittämään blogiani säännöllisesti.

 

Olen löytänyt uudenlaisen treeni-innon.

Vaikka aina, tai ainakin useamman vuoden, olen liikkunut ilon kautta, niin juuri tällä hetkellä se treeni-into on ihan eri levelillä kuin pitkään aikaan. Kävin alkusyksystä pitkään 1-2 kertaa viikossa treenaamassa ja nyt käyn salilla 3-4 kertaa, kerran viikossa ohjatusti kehonhuoltotunnilla ja lisäksi lenkkeilen.  Varsinkin salitreeneihin olen löytänyt pitkästä aikaa ihan uudenlaista intoa ja näin sunnuntaisin sitä jo suorastan odottaa että maanantaina pääsee taas puntille.

treeni-into

 

Varmaan on tapahtunut vielä kaikenlaista muutakin mutta nämä kolme asiaa nousivat ensimmäisenä mieleeni. Tässä siis hieman kuulumisia sitten heinäkuun ja seuraavan kerran palataan jo heti ensi viikolla. Se on lupaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.