Hae
My Project Is Me

Turmion torstai

Moikka,

Nimestään huolimatta tämä on ihan hyväntuulinen teksti, ainakin toivottavasti. Olemme työkaverini kanssa nimenneet tiistait turmion tiistaiksi sillä tiistai on yleensä se viikon mahdottomin päivä. Maanantai menee vielä viikonlopun voimalla mutta tiistaina todellisuus iskee ja viikonloppuun on vielä piiiiitkä aika – Turmion tiistai. Nyt tämä turmion tiistai siirtyi kuitenkin torstaille eikä mitenkään vain työn merkeissä vaan ihan muutenkin.

Töistä kotiin päästyäni, kertoo mieheni, ettei meillä enää ole olohuoneessa pöytää. Ihmettelen tätä ja vastaus on että tämä reilu yksivuotias oli onnistunut hajottamaan sen. Kyseessä siis ajankohtaisen joulukuvan mukaisesti, lasitasoinen pöytä, eli ihmekös tuo.

Myöhemmin samana iltana huomaan että valkoiseen nahkasohvaamme on ilmaantunut aivan uusia kuulakärkikynällä koristeltuja kuvioita. Harmikseni en siinä putsaamaan kiirehtiessäni ehtinyt napata niistä kuvaa muistoksi. Tässä tällainen niksipirkkaohjekin sitten kylkeen että hajuvettä suihkutellen saa kuulakärkikynätahrat nahasta irti. Koska en tiedä miten hyväksi tämä nahalle on, niin päälle levittelin nahkarasvaa ja ihan entisenkaltaiselta tuo sohva näyttää. Miten sitä onkaan ennen selvinnyt ennen Internetiä ja sieltä löytyviä vinkkejä.

Ostin myös kaupassa käydessäni hieman jotain herkkua – uutta ja ihmeellistä, jota en ole ennen maistanut: Vaniljamaustettuja rusinoita sekö manteleita.  Odotin jotain mieltä hivelevää makuelämystä mutta vanilja oli vain joku outo sivumaku ja kotona odottaneet tavalliset rusinat olisivat olleet tuhat kertaa parempia. Varmaan jos olisin ne ostanut jonain muuna päivänä kuin tänä torstaina, olisi maku ollut parempi 😀

Joskus näitä kaikennäköisiä pikkujuttuja vain sattuu yhdelle päivälle enemmän. Onneksi sentään aurinko paistoi ja pääsimme pitkästä aikaa iltasella ulos pojan kanssa. Eikä aamuinen salilla käyntikään ollut hullumpi; Pitkästä aikaa sain lisätä painoja useampaankin laitteeseen.  Lisäksi nautiskelin oikein hyvää kansaalaattia vuohenjuuston ja vesimelonin kanssa.

2 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Hajuvettä! Pitaakin kokeilla. Kaikki muut tahrat olen omasta valkoisestz nahkasohvasta saanut pois, mutta en kuulakarkikynaa. Kiitti vinkista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.