Hae
My Project Is Me

BC loppui, entä sitten?

Moi,

Tänään on kymmenviikkoisen rupeamani viimeinen päivä. Viimeisellä viikolla motivaatio on ollut hivenen hukassa muutoinkin. Jotenkin viimeiselle viikolle oli todella vaikea motivoitua kun tiesi ettei millään ollut tämän projektin puolesta enää varsinaista merkitystä. Tulokset, joita oli tullakseen olivat jo tulleet, eikä tomaattien punnitseminen tuntunut millään lailla järkevältä puuhalta. Kiltisti kuitenkin söin ohjeiden mukaan, ainakin suunnilleen. Salitreeni sen sijaan maistui paremmin kuin hyvin mutta hainkin vaihtelua sellaisista treeneistä, joita olin BC:n aikana tehnyt vähemmän.

edesta

Vaikka BC siis omalta osaltani loppuukin nyt tähän niin salitreenit tulevat takuuvarmasti olemaan osa tekemistäni myös jatkossa. Palaan varsinaisiin muutoksiin ja jatkosuunnitelmiin huomenna kun julkistan ohjelman aikana tapahtuneet muutokset niin kuvin kuin numeerisestikin. Senverran voin jo vihjata että seuraava etappi tulee koskemaan puhtaasti lihasmassan hankintaa. Ja miten se BC:n päättyminen sitten näkyy ruokalautasellani, ei juuri mitenkään 😀 En ehkä punnitse tomaatteja ja jos joskus on jonkinlainen ruokailuun liittyvä tilaisuus, en ehkä kanna mukana omia eväitäni – ainakaan ihan jokakerta. Kun salitreenin tänään tämän rupeaman lopetin, on suuhun päätynyt seuraavaa sallittua ja vähän vähemmän sallittua.

IMG_0530

IMG_0531

IMG_0540

kuva(9)

Kaupassa oikein seisoin karkkihyllyn edessä ja mietin että mitä minä haluan – en halunnut mitään. Kun joskus se kerta koittaa että jotain haluan, se on ihan ok niin kauan kuin se ei tapahdu jokapäivä.

12 kommenttia

 1. Lii kirjoitti:

  Bra jobbat! Saako udella tämän hetkistä painoasi? Eli paljonko lähti BC:n aikana kiloissa, vaikka se ei olekaan se tärkein mittari. Todella kiinteältä mimmiltä näytät!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos paljon 🙂 painoasiaan palaan tosiaan vielä tänään tarkemmin mutta reilu 57kiloa se on nyt. En montaa kertaa tosiaan vaa’alla tämän kymmenviikkoisen aikana käynyt mutta samanlaisen lukeman punnitsin ainakin kolmannella viikolla. rasvaa tippui prokkiksen aikana noin kilon verran.

 2. Angela kirjoitti:

  Upeeta! Saat olla ylpeä 🙂

 3. Aino kirjoitti:

  WAU! Ihan hillittömässä kunnossa oot, upeeta 🙂

 4. Milja kirjoitti:

  Wau, ihan huikee muutos ja ihana vartalo! Hienoa 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos sinulle paljon Milja 🙂 muutosta tosiaan on tapahtunut enemmän kuin itsekään ymmärtää, mutta siitä myöhemmin lisää.

 5. Linda kirjoitti:

  Siis vau miten tiukassa ja lihaksikkaassa kunnossa olet! Vähän ruskeeta maalia niin olisit valmis lavoille 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Saisi ruskeaa maalia laittaa melkoisen monta kerrosta, en edes ole tajunnut miten valkoiseksi tässä on viikkojen varrella muuttunut (toki valotuskin on eri) 😀 Mutta yhtäkaikki, kiitos. Kyllä nyt taas on uutta puhtia jatkaa matkaa eteenpäin ja olla mussuttelematta kaikenlaista ”pientä, joka ei haittaa mitään” päivittäin.

 6. Anni kirjoitti:

  Vau mikä nainen!

  Mutta siis se tärkein; mistä ostit nuo peanut butter cupit? 😉

  • jennie kirjoitti:

   Se ON tärkeä asia! Olen tullut siihen tulokseen että tammiston CM on jokaisen lisäravinneharrastajan ykköskauppa, sieltä ne nämäkin lötyivät 🙂

   Ja sitten siihen epäolennaisuuteen, Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.