Hae
My Project Is Me

Tukholman risteily ja ketodieetti – miten onnistuin vai onnistuinko?

Joku siellä laski yhteen 1+1 ja totesi että mainitsemani Tukholman risteily osui yhtäaikaisesti aloittamani ketodieetti -kokeilun kanssa. Tämä kirvoitti kysymyksen siitä että miten onnistuin pysymään ruokavaliossani vai pysyinkö. Vai aloitinko kenties vasta sen jälkeen.

Paljastan heti alkuun yhden seikan: Ruokavaliossa pysyminen oli todella helppoa. Onnistuminen vaati vain pientä suunnitelmallisuutta ja ripauksen päättäväisyyttä.  Tai ihan varma en ole siitä päätääväisyydestäkään; Vai mitä itse ajattelet, kumman lautasen sinä valitsisit?

 

Vaikka ruokavalio (tällä Keto49:llä) on yksinkertainen, se ei tarkoita ettei vaihtoehtoja olisi saatavilla. Luonnollisesti en voi liiallisiin yksityiskohtiin mennä mutta tämän ketodieetti-ruokavalion raaka-aineet ovat niin tavallisia, että ne löytyvät jokaisesta lähikaupasta ja myös esimerkiksi laivan buffetista. Pienellä suunnittelulla sekä ennakoinnilla sai myös väli- ja iltapalat hoidettua ilman sen suurempaa kikkailua. Ja kun nälkä ei yllätä, ei yleensä yllätä hillittömät ja hallitsemattomat herkkuhimotkaan. Ja tämä pätee muuten ihan kaikkeen, oli sitten dieetillä tai ei niin suunnitelmallisuus kunniaan niin säästytään nälkäkiukulta ja  ylettömiltä herkkuhimoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.