Hae
My Project Is Me

Tadaa – Zadaa!

Julkaisin eilen Instagramfeedissäni kuvan, missä kyseltiin kuvassa näkyvän paidan perään kuin suuremmaltakin muotivaikuttajalta. Oloni oli (ja on edelleen) otettu moisesta kunniasta. Uudenveroisessa kunnossa oleva, mutta kierrätetty paita,  on yksi lukuisista ostoistani puhelimella toimivan Zadaa applikaation kautta.

Jos sovellus on tuntematon niin kyseessä on tosiaan käytettyjen vaatteiden ja asusteiden myyntiin tarkoitettu kauppapaikka yksityisille henkilöille. Kaupanteko on huomattavasti sujuvampaa ja turvallisempaa kuin vaikka facebookissa vastaavissa yhteisöissä. Lisäksi tuotevalikoima on (minusta) laadukkaampaa, parempikuntoista ja helppo sortata omiin intresseihin sopivaksi. Ja jos tämä ei vielä vakuuttanut niin mahdollisissa ongelmatilanteissa on aina apua saatavilla nopeasti, omalla kielellä. Myös tästä on kokemuksia erään myynnin kohdalla, mikä jouduttiin perumaan ja rahat palautuivat takaisin minulle.

Turvallinen ja luotettava

Vaikka kirppistely onkin kivaa, niin ajanpuutteen vuoksi minulla ei tule niitä enää koluttua läheskään niin usein kuin joskus ennen. Muutoinkin mitä aikuisten vaatteisiin tulee niin myynti on on tuntunut siirtyneen enimmäkseen nettiin. Olen tosiaa tehnyt jokseenkin paljonostoja Zadaan kautta ja kaikki ostamani tuotteet ovat vastanneet kuvausta. Myyjän vastuulla on tosiaan ottaa kuvat (vähintään kaksi) ja luoda kuvausteksti sekä määritellä tuotteen kunto ja hinta. Ostajalla on mahdollisuus kysyä lisäkuvia tai lisätietoja sekä ehdottaa hintaa, jos alkuperäinen ei miellytä. Kun kaupasta päästään sopuun, saa myyjä ilmoituksen ostetusta tuotteesta. Tässä vaiheessa ostaja on maksanut tuotteen mutta myyjä saa rahansa vasta siinä vaiheessa kun ostaja on kuitannut tuotteen vastaanotetuksi ja arvostellut sen. Kaikki arvostelut ovat julkisia ja auttavat uusia ostajia arvioimaan myyjän luotettavuutta.

 

Mitään negatiivista sanottavaa en keksi vaikka kuinka yritän ettei tämä kuulostaisi tällaiselta ylistyspuheelta.  Jos ehkä yhden niin se on se, että sikäli jos vaate ei istukaan päälle odotetulla tavalla, ei palautusoikeutta ole. Ja luonnollisesti sovitusmahdollisuuttakaan ei verkossa ole mahdollista toteuttaa. Zadaasa kuitenkin tämä on myös huomiotu ja istuvuus pyritään toteamaan mahdollisimman tarkasti mitoin ja muodoin. Tämän paremmaksi ei taida nettikirppistely aikuisten vaatteiden kohdalla mennä. Ja jos sovellus ei ole sinulle vielä tuttu niin lataa, kokeile ja käytä koodia JV2177  tilaukseesi niin saat 5€ shoppailurahaa käyttöösi.

Paita// Gina Tricot// Kierrätetty

Housut// Vero Moda //Ale

2 kommenttia

 1. Roosa kirjoitti:

  En itse suosittele Zadaalta enään. Palautus on heikkoa jos tuotteessa on puutteita. Helppo valehdella ostajalle vanhoilla kuvilla tuotteen kunnosta. Appi kirjaa helposti tuotteen hyväksityksi jos ei ole tarkka. Kaupan purku hankalaa 72 h sisällä, kun tuki lähettää kopio viestejä ja ei ota vastuuta tai seuraa mitä myyjän kanssa on puhuttu. en voi suositella. Paljon huijareita liikkeellä siellä..

  • myprojectisme kirjoitti:

   Moi, Ja pahoittelut eteb ikkut huomannut kuin vasta nyt että olit jättänyt kommentin. Ikävä kuulla huonoista kokemuksistasi, mitkä oletettavasti ovat muuttaneet kantaasi Zadaan -palvelun suhteen. Olin lukevinani rivien välistä että olet jossain vaiheessa ollut tyytyväinen.

   Olen itse joutunut muutamaan otteeseen purkamaan kaupan koska tuote ei ole ollut sitä, mitä luvattu ja näillä kerroilla purkaminen on ainakin sujunut ongelmitta ja tuki on ottanut vastuun tilanteesta ja myös myyjä on ollut ymmärtäväinen. Toki tarkkana täytyy olla mutta se nyt on aina kaikissa käytettyjen vaatteiden/tavaroiden kohdalla sama.

   Sitten on tietysti nämä, jotka eivät koskaan tuotetta edes lähetä mutta siinähän vaiheessa myöskään raha ei liiku eli myyjä ei saa maksua eikä ostaja menetä kun raha palautuu. En tosin ole itse nyt kuukauteen (tai jotain sellaista) ostaa sieltä mitään eli ihan viimekäden tietoa ei minulla ole mutta tähän saakka olen ollut tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *