Hae
My Project Is Me

Kuvia, joita en uskonut koskaan julkaisevani

Ai kamala, Tänään en edes moikkaa kun olen niin järkyttynyt puhelimeen tallentuneesta kuvamateriaalista. Vaikka siis en varmasti mikään pahimmasta päästä oleva kroppani kanssa olekaan niin kyllä seuraavia kuvia katsellessa täytyy vain todeta että voi kamaluuksien kamaluus. Kaikki alkoi tästä 3-vuotiaan nappaamasta salakuvasta, joka kertoo karua totuutta siitä, minkätakia hyvää ryhtiä ei voi olla painottamatta liikaa

huono ryhti

Olen tykännyt tästä paidasta mutta taitaa mennä hetki ennenkuin uskallan sitä uudestaan päälleni pukea. Ja kun puhelinta kaivaa pidemmälle niin kysynpä vaan montako leukaa ihmisellä voi olla? Jep, monta. Eikä muuten ole käsissäkään minkäänlaista merkkiä lihaksista..

kuva 2(72)

Ja kun noihin erinäsiin makkaroihin päästiin niin mites tuo vatsanseutu?

kuva 1(69)

Ei tässä sitten tälle illalle muuta. Ehkä noihin leukaperiin ei ole vaikuttamista mutta muutoin kait kaikki on ihan itsestä kiinni. Tämä postaus olkoon muistutuksena itselle seuraavien viikokojen aikana että miksi toisinaan voi olla ihan hyvä sanoa ”Kiitos ei”.

 

16 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Mun mielestä olet todella kaunis ja hyväkroppainen ihminen, enkä nähnyt noissa kuvissa samaa kuin sinä. :O Niin mitä tuo raitapaita sun kropalle tekee? :O
  ps. Ihana blogi sulla!

  • jennie kirjoitti:

   Ei ainakaan kavenna 😉 Mutta siis kiitos, jokaisesta meistä saa myös näitä vähän vähemmän imartelevia kuvia.. Se on sitten eri asia kuinka moni niitä julkaisee 😀

 2. MissEvilEve kirjoitti:

  Mäkään en huomannut kuvissa mitään outoa. Ensimmäisessä istumiskuvassa ei edes ryhti ollut huono, vaan ihan normaali rentoutunut ja eteenpäin kumara asento. Raitapaita ei tee mitään (oletan että kuvittelet vaakaraidan leventävän ja viittaat siihen). Kaksoisleualle tosiaan ei voi tehdä paljoakaan jos on jo muutenkin hoikka. Toisilla enempi, toisilla vähempi. Ei kai se muuten näykkään kuin tietyissä asennoissa, ja sitä on vähän kaikilla. Istumakuvasta ”makkarat” mahassa, näyttävät ihan normaaleilta, ei erityisen ”läskimakkaroilta”.

  Luulin että täällä on jotain oikeesti järkyttävää materiaalia 🙂

  • jennie kirjoitti:

   heh, Toistaiseksi vielä ihan keveää – Pahimmista on sitten luvassa ennakko varoitus ”Ei herkille” 😉

   Mutta ei siis sinänsä, ensimmäistä kuvaa varsinaisesti lukuunottamatta en niin kauhuissani oikeasti edes ole. Huono ryhti, kamala kuvakulma ja vaakaraita vain tekivät tehtävänsä.

 3. M kirjoitti:

  Sä oot kyllä niin hoikka ja hyväkroppainen. Samaa mieltä – en nää kuvissa mitään epäjulkaisukelpoista, aivan normaaleja. Ollaan vaan niin totuttu kuviin joissa kroppa on väännetty kiemuralle just oikeeseen poseerausasentoon, vatsa sisään ja leuka ylös. Se nyt vaan on fakta, että kun katsoo noin jyrkästi alaspäin kaksari näkyy, sun kaltaisilla hoikillakin ihmisillä. Tai istuu noin kumarassa niin kyllä vatsalle käy juuri noin ellei ole just astumassa bikinifitness-kisalavalle tms 🙂 Moni antais vaikka ja mitä jos sais vaihtaa sun kanssa vartaloita!

  Ja omakuvissa tyypillisesti kiinnitetään huomiota just niihin ”virhe”-kohtiin jotka ei oo omassa päässä tip top. Oispa kiva jos osattais katsoo omiakin kuviamme ja peilikuvaa niin että ne parhaimmat puolet loistaa sieltä niin kirkkaasti ettei muuta näekkään! Säki voisit ihailla sun upeita käsivarsia, timmejä jalkoja ja nättiä kasvoa alemmas kuvas sensijaan et kiinnittäis huomiota pariin ihopoimuun. 😉

  Olet super kaunis ja ihana bloggaaja, toivottavasti tiedät sen itsekin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Lukuunottamatta oikeasti ehkö tuota ensimmäsitä kuvaa, en nyt niin huolissani tosiaan ole. Osittain hain takaa myös sitä että jokaisesta meistä saa myös näitä vähemmän imartelevia kuvia, jotka hieman harvemmin ehkä vain pääsevät julkisuuteen. Mutta on siellä alla toki se pieni totuuden siemenkin sen suhteen että niitä ”virheitä” tosiaan näkee vaikka syytä ei välttämättä olisikaan.

 4. Sannuli kirjoitti:

  Kaikella rakkaudella, sinulla tuntuu olevan todella huono itsetunto sillä jokaisessa kuvassa näkyy täysin normaali, jopa hoikassa kunnossa oleva kaunis nainen. En ymmärrä lainkaan raitapaita-kuvan pointtia ja istuessa noin tulee kaikilla makkaroita näkyviin. Katso kuviasi tarkkaan uudestaan ja pohdi, jos näkisit kuvat jonkun muun blogissa, olisiko ajatuksesi todella noin tuomitsevia? Itselle on syytä muistaa antaa armoa ja tarkastella tilannetta ajan kanssa: Onko ongelma todella fyysinen vai olisiko kyseessä kuitenkin henkinen ongelma ja sisäinen tyytymättömyys itseensä ylipäänsä?

  • jennie kirjoitti:

   Tuo on ihan totta mitä kirjoitat; En minäkään kauhistelisi näitä kuvia kenenkään muun kohdalla kuin itseni (jos nyt niin varsinaisesti siinäkään). Osittain tarkoituksenani oli myös todeta että jokaisesta meistä saa kamalia kuvia vaikka ehkä tuosta ensimmäisestä hieman kauhistuinkin (niitäkun oli kokonainen sarja). Vastaavantyyppisiä postauksia olen joskus nähnytkin muutamissa tyyliblogeissa ja itse olen siinä sitten miettinyt että vastaavanlainen kuva minusta, olisi ihan huippuotos – niin sitä vain on kriittinen itsensä kanssa (ja useimmiten vielä ihan turhaan). Se kuitenkin, että tällaisia kuvia itsestään julkaisee kertoo minusta kuitenkin jotain myös itsetunnosta; Uskaltaa olla aidosti sellainen kuka on. Siinä koossa (ja huonossa kuvakulmassa) kuin on, eikä vain täydellisessä valaistuksessa olevassa pumpisssa treenin jäljiltä (jollaista tosin omalla kohdalla vielä odotetaan otettavaksi..).

 5. Linda kirjoitti:

  Näkisitpä minun huonoryhti-kuvia, siinä vasta kunnon köyryniska! Sinulla on tuossa nätti rento istunta, eikä se raitakaan yhtään levennä.
  Toisessa istumakuvassa en näe läskimakkaroita vaan ihonakkeja 😉 Kaikille tulee tuollaiset rypyt, ja hoikallakin naisella saa ja pitää olla vatsassa pieni kerros ihon alaista rasvaa.

  Kiitos viime päivien postauksista, mielenkiintoisia!

  • jennie kirjoitti:

   Kaikista pahin taisi olla minun ja pojan selfie lintsillä mutta se jäi näistä pois. Pojasta ihan hyvä kuba, äidistä ei niinkään 😀 Ei muuten taida mennä edes perhealbumiin 😉

 6. N kirjoitti:

  Mun mielestä tää oli hilpeä juttu! Kunnon piristys huonosti alkaneelle päivälle! 😀 Samanlaisia otoksia tullut itsestäkin otettua ja joka kerta voisin vaipua maanrakoon ko. kuvia katsellessa. Tunne on siis tuttu, mutta jostain syystä nää kuvat sai vaan nyt hyvälle tuulelle! Meille naisille on just niin tyypillistä olla itsekriittisiä, että kaikki huonolla sekunnilla otetut kuvat saa epätoivon partaalle. Ja kuten edellä todettiin, oot oikeasti kadehdittavassa kunnossa ja tykkään muutenkin seurata blogiasi. 🙂

 7. nina kirjoitti:

  mua jotenkin ahdistaa tää postaus, kun en näe kuvissa oikeasti mitään vikaa. tuntuu, että teet kärpäsestä härkäsen. rakasta itseäsi, olet upea!

  • jennie kirjoitti:

   Voi ei, ei ollut tarkoitus ketään ahdistaa tällä :/ Ja vaikka ehkä tuolla jossain taustalla onkin jokin totuuden siemen turhasta itsekriittisyydestä niin osittain tämän oli tarkoitus toimia lohduttavana tekijänä kaikille muille: Jokaisesta meistä saa vaikka mimmoisia ”läskikuvia” kun vain kuvakulmat ovat tarpeeksi huonot 😉

 8. jenni kirjoitti:

  Kaunis olet mutta liian itsekriittinen. Rakasts itseäsi.

  • jennie kirjoitti:

   rakastan 🙂 Olisin voinut asian kirjoittaa hieman toisella tapaa ja välttää siten tekstin turhan negatiivisen tunteen, joka monelle välittyi. Toki, taustalla on myös totuuden siemen omaan tyytymättömyyteen joisaakin asioissa vaikka todellinen tarkoitusperä olikin tajota vertaistukea meille kaikille samassa tilanteessa eläjille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.