Hae
My Project Is Me

(Treeni)Muotia

*Sisältää mainoslinkkejä

Moi,

Fitin sijaan olen keskittynyt viimeaikoina blogiportaalin toiseen puoleen, eli fashioniin. Niin tänäänkin. Näyttävien ja värikkäiden treenivaatteiden valikoimalta ei ole voinut välttyä. Siinä missä suomalainen herkästi pukeutuu mustaan/harmaaseen/maaanläheisiin sävyihin niin salille (tai jumpalle) päälle puetaan mitä värikkäimpiä kombinaatioita tai printtejä. Näinhän on ollut jo tovin ja olenkin pidemmän aikaa ihaillut kanssatreenaajien (silloin harvoin kun heitä näen) uskallusta pukeutua näyttävästi.

Ensimmäinen askel olivat värikkäät yläosat mutta housut pysyivät visusti mustina. Tai korkeintaan niissä oli jokin värikäs raita. Sittemmin olen muuttunnut rohkeammaksi ja myös housut ovat saaneet väriä ja viimeisin tulokas ovatkin yhteistyökumppani Gazozilta tilatut Nebbian kanariankertaiset pöksyt.

IMG_4357

Työpukeutumisessa väriskaala loistaa vielä poissaolollaan ja erilaiset puuterisävyt ovatkin olleet enimmissä määrin kevään hankintoja. Tässä alla esimerkiksi tämän päivän työasua.

IMG_3385

IMG_3387

Peplumtoppi @Veromoda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *