Hae
My Project Is Me

Syksyn sävyjä ja syysmuistoja

Syksy on kesän jälkeen toinen lempi vuodenaikani. Rakastan sen pimeitä iltoja, luonnon kaunista väriloistoa ja jopa syyssateita. Eilen sateisena ja kylmänä iltana mieleni teki vain käpertyä perheen kesken sohvalle viltin alle. Ihan parhautta.

syksyiset vaahteranlehdet

Vahvana muistona syksystä minulle nousee todella usein tapahtuma lähes kahdenkymmenen vuoden takaa. Vuosi oli 2001 ja American Pie 2 -elokuva sai ensi-iltansa Suomessa. Kuuluin lukioikäisenä sen todelliseen kohderyhmään ja jostain syystä se sateinen viikonloppuilta kun elokuvaa lähdin hyvän ystäväni kanssa katsomaan, on jäänyt mieleeni. En kyllä voi uskoa että siitä on jo niin kauan mutta uskottava se kait on.

syysasu

Toinen syysmuisto sijoittuu blogin alkumetreille ja Tikkurilan maalaismarkkinoille. Vaikka markkinat toistuvat joka vuosi, ehkä tuo kyseinen on jäänyt mieleeni juuri siksi että kirjoitin aiheesta uutuuttaan hohtavaan blogiini. Samaisia markkinoita vietetään taas tänä viikonloppuna ja yhdessä vappumarkkinoiden kanssa, ne ovat edelleen omaien kotikulmieni suosikkeja mitä toritapahtumiin tulee.

kurpitsat

Viime syksynä tein myös pienimmäisemme kanssa syysretken Sipoonkorven kansallispuistoon. Luonto esitteli parhaimmistoaan ja ajatus termarilämpimästä kahvista sekä eväshetki nuotion äärellä kirpeässä syyssäässä saa edelleen hymyn huulille. Vaikka kesä paras vuodenaika onkin, niin on myönnettävä että syksyssäkin on puolensa.

syksyinen tikkurila

2 kommenttia

  1. Elina kirjoitti:

    Mikä on tuo ihana keltainen neuletakki?

    • myprojectisme kirjoitti:

      Voi kiitos Elina 🙂 Se on Lidlistä, muutamien viikkojen takaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.