Hae
My Project Is Me

Miltä näyttää kaunis ihminen?

Moi,

Vaikka helposti voisi kuvitella että tämän minun, pääosin pinnallisen, projektini myötä kauneuskäsitykseni olisi ihan yhtä pinnallinen niin se ei kuitenkaan ole. Kauneudella ja kiloilla ei itseasiassa tarvitse olla keskenään yhtään mitään tekemistä sillä todellinen kauneus lähtee sisältä. Kun on hyvä olla, on onnellinen. Ja kun on onnellinen, on useimmiten tyytyväinen kaikkeen ympärilllä vallitsevaan – myös itseensä. Ja tämä tyytyväisyys, tasapainoisuus ja onnellisuus on se, joka hehkuu kauneutena ulospäin.

10405569_10152480348423486_5237508886860829836_nhius_2 – Kopio IMG_2893 IMG_9391 IMG_9479
Olen kaikkiin yllä oleviin kuviin ollut tyytyväinen. Olen ollut onnellinen siinä hetkessä jostain; ehkä uusista hiuksista tai innoissani tulevasta illasta tyttöjen kanssa ja kiitoksena tästä on kuvista nähtävissä kaunis ihminen. Kuvat ovat tästä lähivuosien varrelta näpsittyjä.

Ja jotta tämä ei menisi liian syvälliseksi niin sanottakoon vielä että kyllä omaan silmään on aina parannettavaa. Ja joskus se voi olla niinkin pienestä, ja pinnallisesta, asiasta kiinni kuin huulipunan sävy  😉

5 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Olet joka kuvassa kyllä kaunis ja hyvin voivan/ onnellisen näköinen. Suosikkini on ehdottomasti ensimmäinen kuva!

  • jennie kirjoitti:

   Se on se kaikkein viimeisin, muutaman viikontakainen joka onnistuneen kampaajareissun päätteeksi tuli napsaistua kotimatkalla 🙂 Tyytyväinen asiakas = Onnistunut kuva

 2. Nimetön kirjoitti:

  Olet kaunis joka kuvassa, lempparini on keskimmäinen ”tuulitukka” kuva. Kauneus on katsojan silmässä myös.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, omassa ajatusmaailmassa tätä kirjoittaessa oli muutama ulkopuolinen esimerkki, joiden kuvia (jos sellaisia edes olisi) en luonnollisesti voi blogissa julkaista. Kauneuskäsitykseen toki vaikuttavat monet asiat mutta se sisäinen hehku näkyy varmasti jokaisesta ulospäin.

 3. outi kirjoitti:

  Kauneus kumpuaa sisältäpäin 🙂
  Ihania kuvia kauniista naisesta, kiva uus tukka ja tuo tuulitukkakuva on kyllä ihana! 🙂

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.