Hae
My Project Is Me

Pyöräillen

Moi,Eilen tein viimein jotain mistä olen jo jonkin aikaa haaveillut, nimittäin pyöräilin töihin. tarkoituksena tämä on ollut jo jokusen viikon mutta jostain syystä viimeaikoina on tiistaisin aina ollut jotain, joka on tämän estänyt. Nyt se viimein onnistui!

Salipäiväisin (muut arkipäivät paitsi tiistai) en pyörällä ehdi (tai välttämättä edes jaksa) töihin mennä mutta mikä olisikaan parempi kuin lisätä se liikuntasuoritteeksi tiistaille. Työmatkanihan on jotain 14-15km väliltä ja yhteensä tästä tulee siis päivittäin vajaa 30km pyöräilyä.

Kotoa lähdössä, kypärän kanssa tottakai!

Yhdensuuntainen matka Runtasticin kanssa mitattuna

Hieman mietteliäänä lähdin aamulla matkaan kun muistelin muutaman vuoden takaisia päivittäisiä työmatkoja mutta näin harvinaisena herkkuna se oli oikein mukavaa. Kun aurinko paistoi ja musiikki oli hyvää, olisi melkein toivonut että matka olisi ollut pidempi. Vaikka osa matkasta menikin liikennevaloissa seisomiseen enkä aivan mahdotonta vauhtia edes polkenut niin näytti yhteiskulutus ja keskisykkeet ihan hyviltä – ainakin hyötyliikunnaksi. Ensi tiistaina uudestaan!

Kokomatkan sykkeet ja kulutus yhteensä

4 kommenttia

 1. Terveytensähoitaja kirjoitti:

  Itse kuljin vielä muutamavuosi sitten 10 km:n työmatkat pyörällä päivittäin, talvi oli aika kenkku, sillä matkalla oli paikoin todella huonosti hoidetut tiet, mutta siitä tuli kyllä todella rutiinia. Joku menee autolla, minä menin pyörällä. Nyttemmin on ollut fillari jo vuoden varastossa odottamassa kumin paikkaamista. Voisi olla pikkuhiljaa aika ottaa käyttöön 😀

 2. Anonymous kirjoitti:

  Bongasin iltalehden kautta blogisi ja jäin totaalisen koukkuun..Aluksi päätin vaan uteliaisuuttani vilkasta tätä asenteella mikälie pissis esittelee itteään netissä.. 😀 mutta sähän vaikutatkin fiksulta tyypiltä ja kirjotat täyttä asiaa 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Vitsit sebtään, et arvaakaan miten paljon hihittelin tälle kommentille eilen itsekseni 🙂 Ihan mahtavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *