Hae
My Project Is Me

BC Viikkokertaus 2/10

Moikka,

Kun menee hyvin niin menkööt  – vai miten se sanonta kuuluukaan. Vaikka viime viikolla haasteena olikin oma oikutteleva vatsa, joka ilmeisesti hieman jälkijunassa reagoi herkuttomuuteen niin olen edelleen positiivisin mielin liikenteessä. Jossain vaiheessa viikkoa yöunille mennessäni mietin että kuinka helppoa kaikki onkaan ollut; Salilla on mukava käydä ja ohjelmat ovat mukavan vaihtelevia. Ruokavaliota on helppo noudattaa vaikka kasvisten grammaaminen minusta tuntuukin ihan hölmöltä. Nälkäkään ei ole enää vaivannut vaan päinvastoin. Ihmellisintä kaikessa kuitenkin on herkkuhimojen katoaminen. Pitkästä aikaa minua ei oikeasti häiritse yhtään se että jos joku minun vieressäni syö jotain sellaista, joka on itselle kiellettyä. En koe että jään ruokavaliostani mistään paitsi vaikka toki toisinaan ärsyttää että en jollain aterialla voi yhdistää kahta erilaista proteiininähdettä keskenään (tai ainakaan tätä ei suositella). Olen siis saanut syötyä itseni, tai ainakin kroppani, senverta tyytyväiseksi että ei todellakaan haittaa vaikka vieressä syötäisiin mitä. Kyllä, ajatukset vaikkapa irtokarkeista käyvät silloin tällöin päässäni mutta ne häipyvät ihan yhtä nopeasti kuin ovat tulleetkin.

IMG_9523

IMG_9524

nimetön

Olen liikkunut enemmän ja syönyt paremmin (ainakin kaikesta edellä kirjoitetusta päätellen), jolloin jonkinlaista muutosta uskoisi jo kahdessa viikossa olevan tapahtunut. Valmennukseen osallistuvilla on olemassa oma foorumi, jossa osa esittelee ylpeänä ja syystä jo saavutettuja tuloksia mutta sitten on sellaisia kuten minä, joilla ei tunnu olevan tapahtunut minkäänlaista muutosta. Oma olo on yllättävän turpea mutta kuten olen tässä vuosien saatossa todennut, ei sekään välttämättä kerro mistään mitään. Niinpä oli kehityskuvan aika: Arvaatteko kumpi on ennen ja kumpi jälkeen?

kuva 4(38)

Toista kuvaa on edeltänyt siis kahden viikon valmennusjakso tarkkoine ruokailuineen ja treeneineen. Toista kuvaa taas on edeltänyt muunmuassa hyvin syödyt häät, jäätelölitra ja oikeastaan ihan mitä vain mitä mieleen on juolahtanut  ilman rajoituksia. Yllättävää kyllä, tämä ennen  kuva on vasemmanpuoleinen. Kyse on kuitenkin vain pienistä asioita, onneksi, enkä mene edes vannomaan huomaako kukaan muu tätä ”turvotusta” oman itseni lisäksi. Vielä, tämä ohjelma ei siis ole minuun purrut muuta kuin ehkä treenitehojen osalta ja ilokseni voinkin todeta käytettävien treenipainojen olevan pitkästä aikaa kasvusuunnassa.

Kymmenestä viikosta kahdeksan on vielä jäljellä ja kuten alunperin uhottu, luotan ammattilaisiin. Luotan siihen että ruokavalio kiristyy ajan myötä ja että alussa on tarkoitus ehkä nimenomaan hakea sitä tehoa ja tuntumaa treeneihin vaikka siltikin hieman katkerana toisinaan luen muiden kadonneista senteistä ja kiloista. Totuushan kuitenkin on että ei niitä minulla loppujen lopuksi niin paljoa ole edes karistettavana, jolloin tämäkin eteneminen, jota nyt on tapahtunut, on enemmän kuin ok.

kuva 2(80)

12 kommenttia

 1. iive kirjoitti:

  Mä kyllä uskon, että sä tulet saavuttamaan jäätäviä tuloksia jos vain pystyt vetämään koko valmennuksen ongelmitta (loukkaantumiset, sairastelut tms.) läpi! Onko teillä mitään kisaa tässä BC:ssä ja meinasitko osallistua? Kannattais nimittäin 🙂
  Tosi hyvännäköisiä ruokia sulla nois kuvissa 🙂

  iive
  http://voimaahoitsulle.blogspot.fi/

  • jennie kirjoitti:

   Olen tässä ajatellut testata tämän vinkkaamasi kebabin joku kerta. Ruokailujen suhteen täytyy kyllä sanoa että olen positiivisesti yllättynyt kaikista vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista sillä pelkäsin paljon yksipuolisempaa ja tiukempaa suhtautumista. Tässähän on melkein kaikki sallittu!

   ja kyllä, kisakin on olemassa ja aloitus kuvat löytyy siltä varalta että muutosta todella tulee 😉

 2. -E- kirjoitti:

  Voi niin kadehtien luen sun hyvää menoa. Viime viikkoinen uupumus vaivaa yhä. En ole käynyt salilla yli viikkoon, viime viikolla 2body balance tuntia+toki jokapäiväinen pyöräily ja koiran ulkoilutus. Eilen 30min lenkillä koiran kanssa, iski ihan järjetön uupumus ja tuntui etten jaksa kävellä kotiin :/ Kotona kaaduin sänkyyn ja sinne jäin. Tuntuu kamalalta kun mieli tekisi liikkua ja halua olisi, mutta kroppa vaan ei jaksa. Pakko uskoa ja levätä…vaikka onkin pirun tylsää 🙁 Totaali lepo tekisi hyvää, mutta käytännössä pyörä on ainut millä pääsen töihin. Auto kyyti tarkoittaisi 9-10h toimistolla ja busseilla seikkaileminen on ihan omaa luokkaansa….

  Tsemppiä sulle! Uskon, että saat hyviä tuloksia aikaan jos vaan samalla draivilla jaksat koko homman läpi. Onhan se selvä, että kun sulla ei hirveästi ole pudotettavaa niin se ei ihan ensimmäisillä kiristyksillä häviä 🙂 Joskus kropan olo ja paino tekemisiin ja syömisiin nähden on ihan mysteeri, mutta eiköhän pitkällä tähätäimellä kuitenkin hyvät tavat ja liikunta tuota tuloksia 🙂 Joskus söin tiettyyn aikaan kuukaudesta viikossa ihan järkyttävän määrän suklaata ja laihduin, mutta pitemmän päälle tuskin olisi toiminut 😀

  • jennie kirjoitti:

   Voi ei, ei ole siis väsymys vieläkään helpottanut 🙁 Nyt vain yrität oikeasti totaalilepoa tai ainakin maksimaalista kaikkiin olosuhteisiin nähden. Otat pyöräilynkin astetta rennommalla vaihteella 🙂 Tai sitten jos kyseessä on vain syksy ja nopeasti muuttuneet ilmat? Niin tai näin, kaikki tsempit ja voimat tästä selviämiseen.

 3. Petra kirjoitti:

  Nyt vasta tajusin et oot Bikini Challengella! 🙂 Mulla alkaa Liten In Shape 1.9, jännää! 😀

  • jennie kirjoitti:

   Ai alkaa, jes!! Tsemppiä sulle huikeasti tuohon – itsehän täällä jo mietin että mitäs stämän jälkeen keksisikään 😉

   • Petra kirjoitti:

    Kiitos samoin! 😉 Mä käyn hakemassa tästä sun projektista motivaatiota, kun oot päässyt jo näin hyvään vauhtiin 🙂 Haha, eiköhän noita projekteja löydy toteutettavaksi ton BC:nkin jälkeen 😀

 4. Kati kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Ja kyllä mun mielestä hieman eroa kuvien välillä ja nimen omaan oikean puoleisen hyväksi. Varsinkin vatsan kohdalta. Kadehdittavassa kunnossa olet! Tsemppiä ja varmasti kymmenen viikon jälkeen niitä tuloksia näkyy omallakin silmällä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   No kiitos, omaan silmääni taas tuo ”ennen” on parempi mutta uskon ulkopuoliseen arvioon 🙂 Kymmenessä viikossa sietäisi kyllä näkyä jotain selkeää mutta sitä odotellessa.

 5. Annika kirjoitti:

  Oikeanpuoleinen kuva on ehdottomasti timmimpi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *