Hae
My Project Is Me

Kolminkertainen herkuttelu

Moi,

Kuten otsikostakin voi ehkä päätellä niin viikonloppu meni enemmän tai herkutellessa. Kaikki alkoi perjantaina työkaverini läksiäisistä, jossa herkuttelu koostui vain muutamasta palasta suolaisia piiraita (feta-pinaatti sekä kinkku) ja myöhemmin lasillisesta kuohuviiniä.

Lauantaina vietinkin sitten tuon suuren proteiinipatukkatestin vuoksi kunnon suklaamaistajaisia. Omaksi puolustukseni voin sanoa että edelleen vähintään puolet/patukka löytyy tuolta kaapista ja eipä ainakaan tarvitse vähään aikaan niitä lähteä ostamaan. Lauantai-illan vietin kotona irtokarkkien äärellä. Vuokrasimme pitkästä aikaa elokuvan ja olin itseasiassa jo aiemmin päivällä ajatellut että jos illalla tekee vielä mieli karkkia niin sitten niitä ostetaan.

Sunnuntaina kävimme poikaystäväni vanhempien luona ja söimme hyvin. Paitsi aivan ihanaa perusruokaa niin pääsin nauttimaan myös kahvipöydän herkuista. Lukuunottamatta näitä pieniä poikkeuksia niin ruokavaliossa ei mitään poikkeamia ollut.

Pientä erikoisuutta oli myös liikkumisissa ja pääsin pitkästä aikaa paitsi ulos lenkille niin tekemään myös Jillianin Ripped in 30-dvd:tä. Kyllä se vain edelleen on rankka 20-minuttinen 🙂
Kaikenkaikkineen liikkumiset näyttivät tältä:

Ma   Sali
Ti     –
Ke    Sali
To    Sali
Pe    Sali
La    Lenkki (10min kävely +30min hölkkä +10min kävely)
Su    Jillian + 70min kävely

Olen nyt ahkerasti pitänyt tuota sykevyötäni matkassa mukana ja todennut ettei ehdi huomaamaan sykkeen muutoksia kovin nopeasti. Salilla kun treenaan niin vaikka sydän hakkaisi miten niin ei näytä nousevan koskaan kuin noin 110:een, jos mittaria toljottaa. Lenkkeillessä, siis hölkätessä syke pysyi melko tasaiseen 140-150 välillä ja kävellessä 110-115. Tähän ehkä jopa uskallan luottaakin.

On muuten ihan uskomatonta miten ”löysältä” olo voi tuntua pienen ruokavaliohölläyksen jälkeen. Johtuu varamaan siitä että tätä tapahtui useana päivänä peräkkäin. No, nytkun tästä taas arki palaa kuvioihin niin pääsee takaisin normaaliin olotilaan, onneksi on olemassa myös arki. Jokatapauksessa, päivän luku on nyt siis 53,8kg eli +1,2kg. Ei nyt ihan ollut se luku mitä tavoiteltiin mutta tässä vaihessa voin jo sanoa että tiedän kyseessä olevan vain väliaikaisen nesteturvotuksen viikonlopusta johtuen.

8 kommenttia

 1. Rimma kirjoitti:

  Väliaikaista nesteturvotusta on varmana. Minulla ainakin voi paino heitellä lähes kilon jo sen mukaan, mitä on syönyt lähipäivinä (: Minulla meinaa tehdessäni ”perse spesiaaliani” nousta sykkeet salilla yli 180 helposti 😀 Ei varmaan kumma miksi edellisen kerran jälkeen meni vessan lattialla istuessa hyvä tovi ja miettiessä lentääkö laatta vai ei.. Ai miten niin treenaan välillä ehkä liiankin kovaa… ? 😀

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Rimma, oon kyllä huomannut tässä kuukausien aikana ihan saman jutun tuon painon kanssa ja sen takia en siitä mitenkään huolissani olekaan. Sapettaahan se toki kirjata ylös mutta tätä se elämä on :)Ja olen vakaasti sitä mieltä että kyllä treenin pitää tuntua treeniltä! En tosiaan tiedä oletko päässyt niin pitkälle blogissani että olisit huomannut etten ole ihan vakuuttunut sykemittarini täydellisestä toimivuudesta.. Tänään taas totesin että jos kävellessäkin sykkeet ovat mittarini mukaan korkeammat kuin hengästyttävässä salitreenissä niin kyllä jossain täytyy olla vikaa..

  • Rimma kirjoitti:

   Kyllähän sitä oma oloaankin kuulostelemalla tietää, huiteleeko syke korkealla vai ei (: BTW, kyllä ne on makeat muskelit sullakin käsissä! Vaude :DPS. Tein eilen postauksen mun pepputreenistä, jos kiinnostaa lukaista ja hakea ehkä vertailua omaan treeniin tms (:

  • jennie kirjoitti:

   No kiitos, kiitos – kuten itsekin totesit niin nälkä kasvaa syödessä ja sitä myöten aina on jotain tavoiteltavaa. Tuo ballerinakyykky, kuten monet balettiliikkeet noin muutoinkin on kyllä ihan mahtava.. Oikeastaan kyykyt yleensä ovat ihan mahtava liikerata ja on ihan uskomatonta miten pienellä jalkaterän asennolla, siis kulmalla, on merkitystä siihen mihin liike ottaa. Näin tiistaisena salin välipäivänä sitä taas oikein innolla odottaa huomista aamua ja aamutreenejä 🙂

 2. Tomppa kirjoitti:

  No kyl mullakin meni viikonloppu herkutellessa 🙂 1.5 sipsipussia… 1 suklaalevy ja kaks 180g karkkipussia (: kivasti kaloreita:) melkee 3000kcal 😉 mut paino laski 100g

 3. Mimmu kirjoitti:

  Mä herkuttelin vkonlopun aikana parit pizzapalat, jätskiä, marjapiirakkaa ja muutaman lasillisen viiniä. Tuohon vielä normaaliruuat päälle. Onneksi todellakin on arki ja eilen illalla kyllä vatsa muistutti taas mitä se on joutunut vkonlopun aikana kokemaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.