Hae
My Project Is Me

Onnistumisia

Moi,

Kävin eilen illalla noutamassa postista kauan odottamani H&M:n tilauksen. Tilaus sisälsi jos jonkinmoista uutta ja ihanaa syksyä varten, lähinnä kuitenkin housuja ja shortseja. Lisää odottamista on kuitenkin edessä sillä joudun vaihtamaan kaikki vaatekappaleet kokoa pienempään!

En tällä hetkellä välitä siitä onko H&M:n koko 38 (jota siis olen käyttänyt juurikin niin kauan kuin vain jaksan muistaa ellen sitten jopa kokoa 40) tavanomaista väljempää mallia kuin joku muu merkki –  Pääsen hankkimaan koon 36 housut 🙂 (toivotaan toki etteivät ne sitten ole liian pienet)

Nämä on niitä motivoivia ja onnistumisen iloa tuottavia hetkiä! Ja jos ei tämä numeerinen pläjäys vielä kerro kaikkea niin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vasemmalla puolella siis minä itse projektin alkaessa, kesäkuussa ja nyt lokakuussa eli maanantaina.

Ei ihme että vaatekaapin sisältö on mennyt ihan uusiksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.