Hae
My Project Is Me

Ai mikä laskettu aika?

Moikka,

Arvatkaa kuka on takaisin? Jes! Tiedän että olen jo pidemmän aikaa höpissyt vähän olemattomia mutta teen niin vielä tänäänkin. Nettiyhteyttä ei vieläkään ole mutta tänään sain sentään aikaiseksi tilata sellaisen JA löysin läppärin laturin. Näppäränä tyyppinä totesin että virallisen liittymän avautumiseen (3.6) saakka voin käyttää kännykkääni modeemina. Kovin nopea yhteys ei ole, mutta ehkei nyt väliajalla tarvitsekaan. Täällä siis ollaan taas mutta kuinka kauan, se on arvoitus. En siis mihinkään aio kadota mutta kuten otsikosta saattaneee päätellä laskettu aika oli ja meni – seuraava tauko on sitten uuden aikakauden alku.

IMG_6286 (1024x683)

Muuttohässäkkä alkaa tosiaan olla onneksi nyt jo takanapäin. Huomenna on tarkoitus palauttaa vanhan asunnon avaimet ja keskittyä vain ja ainoastaan tähän nykyiseen – joka onneksi alkaa olla sekin kunnossa. Tätä yhtä näkyä lukuunottamatta 😀 Onneksi suurinosa kuvassa näkyvistä laatikoista on tyhjiä.

IMG_6289 (683x1024)

Tässä täytyy nyt myös todeta, että viime viikko meni ruokavalion osalta vähän miten meni. Mukaan toki mahtui myös jotain järkevää – mutta sitten vähän, hmm, mitä sattuu.

Yritin kyllä valita jotain mahdollismman fiksua kun ulkona kävin syömässä

Yritin kyllä valita jotain mahdollismman fiksua kun ulkona kävin syömässä

IMG_6284 (1024x683) IMG_6283 (1024x683) IMG_6278 (1024x683)

Suureksi hämmästyksekseni paino ei kuitenkaan ollut noussut vaikka niin hieman pelkäsinkin. En siis ole niin hullu, että olisin itseäni tässä puntaroinut mutta neuvolakun nyt on sattunut kahtena viime maanantaina olemaan, niin sekin on hoitunut tuossa sivussa. Kerrottakoon nyt sitten se painokin 67,8kg joka siis on pysynyt samassa kaksi edellistä viikkoa. En tiedä saako näin sanoa ääneen mutta omissa toiveissa oli että raskausajan paino ei nousisi yli 70-kilon ja tämä tavoite tai toive näyttää toteutuneen. Vaikka aina aika-ajoin onkin ollut sellainen tunne että ei painonnousua voi estää, eikä tietenkään suurimmaksiosaksi voikaan, niin taas täytyy todeta että turhaa kilokerryttämistä voi välttää. Nähtäväksi toki jää, paljonko pudotettavaa tulee olemaan ja kauan siihen menee. 

Saanko kertoa vielä yhden jutun? Olen tässä ajatellut josko huomenna ei ole hullumpi olo, pitäisikö käydä aamusta salilla. Voisinpa sitten todeta että kävin ainakin yhden kerran lasketun ajan jälkeenkin.. Edelliskerrastahan on jo aikaa.

uskaltaisiko vielä tällä vatsalla?

uskaltaisiko vielä tällä vatsalla?

 

 

2 kommenttia

  1. Pia kirjoitti:

    Jos sinusta TUNTUU siltä, et salitreeni voisi tuntua hyvälle niin no miksei 🙂

  2. Foodie kirjoitti:

    Tsemppiä yliajalle! Ja tosiaan, eikös tässä vaiheessa raskautta kaikki ponnistelu ole sallittua ja toivottua, jotta asukkikin ymmärtäisi alkaa syntyä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.