Hae
My Project Is Me

Lastenvaateliike Willa Sofie

Rakastan kauniita lastenvaatteita. Ja rakastan kirppistelyä. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä vähän uniikimpi, ulkomainen (ja ihan tarkalleen amerikkalainen), mallisto sekä järkihinnat niin saadaan vinkkauksen arvoinen postaus.

Willa Sofie on Vantaan Ilolassa sijaitseva pieni mutta sitäkin rakkaudentäyteisempi kierrätettyjen lastenvaatteiden liike. Vaatteita löytyy niin tytöille kuin pojille aina vauvasta noin kouluikään. Tuotteet on siististi esillä koon sekä käyttötarkoituksensa mukaan – on siis helppo löytää etsimänsä sekä myös jotain sellaista, mitä ei varsinaisesti edes etsinyt 😉 Valikoima myös uusiutuu jatkuvasti. Liikkeessä on myös pieni leikkinurkkaus sekä erityismaininnan ansaitseva palvelu. Vaikka oman vierailuni välissä oli ehtinyt kulumaan kolmisen kuukautta, muisti tämän viehättävän pikkuputiikin pitäjä minut ja lapseni välittömästi meidän astuttuamme ovesta sisään. Ja ei, emme ole tuttuja entuudestaan.  Lisätietoa liikkeestä ja aukioloajat löytyvät Willa Sofien FB-sivuilta. Jos tämä Vantaan salattu helmi on sinulle vielä tuntematon, niin suosittelen tutustumaan.

Postauksessa ylimpänä (sekä alla) näkyvät keskimmäisemme päällä olevat vaatteet on ostettu Willa Sofiesta. En ollut ehkä ajatellut niitä itse yhdessä käytettäväksi mutta käytettävien vaatteiden suhteen hän on toisinaan hyvinkin tarkka. Tässä siis yhden neljävuotiaan tyyliniekan taidonnäyte pikkusiskon hatulla höystettynä.

Epäilijöille vielä loppuun tiedoksi, tämä EI ole maksettu mainos – Tämä on minun tapani laittaa kiertoon hyvää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.