Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kun ajatus on tärkein: Eväsretki turvatalkoiden tyyliin

Kaupallinen yhteistyö: Turvatalkoot

Toisinaan vain ajatus eväsretkestä on se mikä houkuttaa pikkuretkeilijöitä kaikista eniten, ei niinkään retkikohde. Se on se ajatus kaiken taustalla, mikä on tärkeintä ja sen ajatuksen siivittämänä lähdimme eväsretkelle ihan vain lähimetsään.

turvatalkoot ja eväsretki

Turvatalkoot – Välittävää varainhankintaa

Samalla välittävällä periaatteella toimii kotimainen startup-yritys Turvatalkoot, joka on keskittynyt varainhankintaan mutta minkä nettisivujen kautta tuotteita voi ostaa itselleen ihan kuka vain. Itselleni yritys on alun perin tullut tutuksi nimenomaan poikani harrastustoiminnan kautta, kun kartoitimme mahdollisia varainhankintamahdollisuuksia joukkuetoiminnan tukemiseksi. Innostuin tuolloin itse erityisesti heidän heijastavista tuotteistaan, kuten heijastinlankaa hyväksi käyttävät pipot ja sormikkaat (minulla näkyy kuvissa). Ajattelin että paitsi että tuotteet ovat tarpeellisia, ne ovat myös kauniita ja aidosti hyödyllisiä Suomen pimeissä olosuhteissa. Päästyäni tekemään yhteistyötä heidän kanssaan, opin että yrittäjien toiveena onkin ollut tuoda markkinoille hyödyllisiä tuotteita, jotka myös lisäävät turvallisuutta ja auttavat erilaisia ryhmiä ja kouluja keräämään varoja. Ja näin syntyi Turvatalkoot.

turvatalkoot sormikkaat

Onnistunut eväsretki lähimetsän

Pakkasimme Turvatalkoilta saamaamme piknik-kassiin huovan, termospulloihin lämmintä kasvissosekeittoa ja juomista sekä varmuudeksi myös kertakäyttögrillin ja muita eväsretkelle tarvittavia tykötarpeita. Piknik-kassissa on pohjassa, tai pohjana erillinen tilava kylmälokero-osio, minne mahtuu retkellä kylmäsäilytystä tarvitsevat ruoat ja juomat. Näin talvella kylmäsäilytys ei ole ongelma mutta vaikka ei heti uskoisi niin kyllä se kesä sieltä vielä tulee. Kun kassi oli pakattu, lähdimme matkaan.  Kevättä ja kesää kohden mennessä Turvatalkoiden ydintarjonnan, heijastavien tuotteiden, tarve luonnollisesti vähenee ja niinpä kevätvalikoima koostuu sitten taas tuotteista jotka sopivat esimerkiksi ulkoiluun sekä pyöräilyyn´. Ja esimerkiksi meidän retkieväät mukana kantanut piknikkassi on osa tätä lifestyle -tuoteperhettä.

Onnistuneen eväsretken parhaan osuuden jälkeen on vielä tärkeä muistaa yksi asia: Roskat. Se minkä tuot tullessasi, viet myös mennessäsi ja se koskee myös roskia. Tämä on vastuullista ja näinä poikkeusaikoina myös erityisen tärkeä muistaa, kun retkeilijöitä on liikenteessä tavanomaista enemmän.

turvatalkoot piknikkassi

poikkeusaikana Turvatalkoot tukee myös pienyrittäjien toimintaa

Poikkeukselliset ajat ovat luoneet myös tarvetta tukea paitsi lasten ja nuorten harrastustoimintaa, myös pienyrittäjiä. Turvatalkoot ovatkin ottaneet osaa tähän vaikeaan tilanteeseen lanseeraamalla 17.3.2021 erilliset Poikkeustalkoot perinteisten Turvatalkoiden rinnalle. Poikkeustalkoiden ideana on tarjota pienyrittäjille mahdollisuus selvitä näiden koronan vuoksi turhauttavan kauan kestäneiden poikkeusaikojen yli. Juuri nyt, poikkeuksellisen ajan verran, voit Turvatalkoiden kautta ostaa paitsi heidän oman valikoimansa tuotteita myös Poikkeustalkoissa mukanaolevien pienyrittäjien tuotteita. Ostamalla Turvatalkoilta, on siis mahdollisuus tehdä juuri nyt hyvää moninkertaisesti <3

Ja vaikka itselläsi ei olisi juuri nyt ole tarvetta Turavatalkoiden tai mukana olevien Poikkeustalkoolaisten tuotteille niin  tykkäämällä tästä postauksesta voit osallistua talkoisiin levittämällä tärkeää sanomaa ja auttamalla mahdollisesti jonkun yrittäjän yli tämän vaikean korona-ajan. Klikkaa siis sydäntä ja tee hyvää ihan veloituksetta.

Kurkkaa myös taannoinen kevättalven metsäretkemme Sipoonkorpeen sekä kesäisempi piknikretki Mustikkamaalle tai Herttoniemeen.

Kaupallinen yhteistyö: Turvatalkoot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.