Hae
My Project Is Me

Luottovaatteet

Otsikoin tämän tekstin alunperin että H&M tietää mitä nainen haluaa mutta luovuin ajatuksesta sillä hupunhauskat otsikot harvoin ajavat asiaansa. Sinänsä ostikko on ihan todenmukainen sillä mitä tulee äitiysmuotiin (niin raskausaikana kuin nyt imettäessä) on H&M ollut suurimpia suosikkejani. Tyyli on monissa vaatteissa tätä päivää, hinta ketjulle tuttuun tapaan edullinen ja mikä parasta niin suurin osa käyttövaatteista on vatsan kohdalta tarkoitettu hieman ilmaviksi. Omalla kohdalla ainakin tämä kevyt A-linjaisuus, esimerkiksi paidoissa, on enemmän kuin tervetullutta. Siinä missä sen viimeisillän olleen kiinteän kumpareen ehkä halusi tuoda esiin ihoa myötäilevissä versioissa, ei raskaudenjälkeistä pelastusrengasta välttämättä niinkään.

hm_imetys

hm-imetys_1

Tämä kyseinen malli ei ehkä ole sitä kuuminta hottia mutta aivan ihana ja monikäyttöinen perusmalli. Silloin kun minulla ei ole muuta päälle puettavaa, turvaudun melko usein tähän yksilöön. Samalla liputan edelleen kuvissa näkyvien Freddyjen käyttömukavuutta myös näin keskivertomamman näkövinkkelistä.

Paita// H&M

Housut// Freddystore

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.