Hae
My Project Is Me

Liikuntatavoitteet

Sitten tämä toinen osio laihdutuksessa, eli liikunta.

Ennen raskautta hurahdin täysin tankotanssiin, jota ehdin harrastaa vuoden verran ennen kuin oli lopetettava kasvavan mahan vuoksi. Viimeiset tankotunnit taisivat olla alkuvuodesta 2011. Tarkoitus olisi aikanaan palata takaisin tankoilun pariin mutta aloitetaan nyt hieman rauhallisemmin.
Koska olen kotona vauvan kanssa niin lähden liikkelle luonnollisesti vauvan kanssa. Lenkkeilemme päivittäin kahdesti. Päivälenkki on reipasta kävelyä ja kestoltaan vähintään tunnin (n. 5km). Iltaisin tuohon lenkkiin lisätään juoksuaskelia mukaan oman kunnon ja tunnon mukaisesti. Iltaisin tuo lenkki ei tule ylittämään tuota 5km rajaa.

Jahka syksy alkaa niin aloitamme yhdessä myös vauvajumpan ja vauvauinnin. Lisäksi minulla on kymmenen kerran kortti eräälle kuntosalille, jonka aion myös käyttää syksyllä posis alta enne tankoiluun siirtymistä. Tarkoituskena siis syksymmällä harrastaa ”aikuisten lajeja” kaksi kertaa viikossa ja lisäksi nuo vauvajutut ja vaunukävelyt. Siinävaiheessa kun muuta liikunta lisätään, voi olla että en itse enää vie vauvaa iltaisin ulos vaan sen tekee isä.
Näihin asioihin palataan kun se on ajankohtaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.