Hae
My Project Is Me

Taas reissunpäällä

Moikka,

Äkkilähtö kutsui ja toi minut mukanaan Kerimäelle, tosin tällä kertaa vain vuorokaudeksi. Lähtö ei ehkä olisi ollut niin äkäinen ja yllättävä, mutta pääsen kyydillä kotiin ja säästän siten junakulut. Siksipä matka tapahtui sitten näin nopealla syklillä.

Ensimmäistä kertaa elämässäni päädyin matkustamaan ykkösluokassa, vaikka kyse olikin vain junasta. Hintaeroa tavalliseen lippuun oli 5€ ja sillä sain itselleni Päivän lehdet sekä ilmaiset kahvitarjoilut. Tyydyin tosin pelkkään kahviin sillä evääksi olin pakannut Nutrilett-patukan.

Kerimäelle päästyäni söin jotain, joka viime kierroksella jäi välistä – Lörtsyn kaikilla mausteilla! Se joka siis ei tiedä mikä herkku kyseessä on niin paikallinen lihapiirakka. Tosin minun makuuni tämä on paljon parempi, koska sitä taikinaosuutta on enemmän ja kamalaa lihamössöä vähemmän. Kerran kesässä kuuluu asiaan, vaikka kuinka epäterveellistä olisikin (täytyy kyllä myöntää että ihan niin hyvää se ei ollut kuin muistelin..). Myös paistetut muikut Savonlinnan Seurahuoneella kuuluvat kesään mutta sinne ei taida tällä kierroksella päästä.

editedit: Onhan noita lörtsyjä tosiaan makeanakin saatavana, jolloin lihariisitäytteen korvaa vaikkapa omenahillo mutta minun lörtsyni ovat aina noita lihiksiä.

Viime kerrasta myös mansikkasato oli päässyt kypsymään ja minähän herkuttelin koko kesän edestä! Ikävä puoli oli vain hyttyset, jotka kostean sään seurauksena hyökkäsivät kimppuni samantien. Kasvattimansikoiden lomassa pääsin herkuttelemaan metsämansikoilla ja arvannette varmaan että välipalarahkani maustuivat yllättäen kahden mansikan sekoituksilla.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Mä olen huomannut itsestäni, että mitä vähemmän ja harvemmin epäterveellistä ruokaa syön, sitten kun sitä syön se ei enää maistukkaan niin hyvältä. Peppi

    • jennie kirjoitti:

      Näinhän se menee kun tottuu johonkin ihan toisentyyppiseen niin makumieltymyksetkin kummasti muuttuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *