Hae
My Project Is Me

Valkoisemmat hampaat (+tarjous)

Kukapa ei haaveilisi valkoisemmasta hammasrivistöstä – itse ainakin melkoisena kahvikissana myönnän, että hampaidenvalkaisu on aina sopivin väliajoin mielenpäällä. Sattumalta sainkin jokin aika sitten testiin luonnonmukaisen vaalennusmenetelmän, aktiivihiilen.

Aiheesta on ollut jonkun verran juttua niin sosiaalisessa mediassa kuin ihan iltalehdissäkin ja kokemukset tuntuvan olevan pääosin positiivisia. Toiminta perustuu aktiivihiilen kykyyn imeä itseensä likaa ja värjäymiä.  Omaa koekauttani on takana jokusen viikon ajan ja kyllä – minustakin tuntuu kuin hamamsrivistöni olisi kirkastunut.

aktiivihiili_3

Tuote saatu Blogin kautta

Tämän Nordic Health Systemsin Black&White -valkaisijan hinta on 21€ mutta huomenna sen saa 25.11 Black Friday-tarjouksena 10€:lla heidän verkkokaupastaan ja tietojeni mukaan myös Ruohonjuuren myymälöistä.

Itse olen puhdistanut aktiivihiilellä hampaani tavanomaisen pesun jälkeen ensin jokasella kerralla, sittemmin harvemmin. Suu tulee muistaa huuhdella hyvin hiilipesun jälkeen, jollei halua hymyillä Uuno Turhapuron-tyyliin kuten alla. Ei tällä ehkä ihan Hollywood-tason pimeässä hehkuvaa hammasrivistöä saa mutta omien kokemuksieni mukaan luonnollisen kirkkaan hammasrivistön.

aktiivihiili

aktiivihiili_1

3 kommenttia

 1. unna kirjoitti:

  Ihana tarjous! Tilasin heti kaksi purkkia, toisen anna lahjaksi :). Onhan tämän käyttö ihan turvallista imetyksen aikana? Tai luulisi olevan, kun tuskin mitenkään edes imeytyy..

  • jennie kirjoitti:

   Toivotaan että sinäkin huomaat eron hymyssä 🙂 Nyt täytyy myöntää etten ole itse edes ajatellut tämän käytön turvallisuuskysymystä imetyksen aikana mutta aloinpa heti miettiä. Kuten itsekin sanoit niin eihän tämä mihikään imeydy eli siinä mielessä en itse uskoisi siitä haittaa olevan mutta toki jos yhtään epäilyttää niin kannattanee kääntyä suoraan Nordic Health Systemsin puoleen ja kysyä.

   • Unna kirjoitti:

    Kiitos vastauksestasi. Taidan ensin vähän googletella löytyykö mitään tietoa ja sitten kysäsen jos alkaa vaivaamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.