Hae
My Project Is Me

Kauniita unia

Moi,

Siinä missä kauan sitten tahtoi sinnitellä hereillä ihan tappiin saakka, on erääksi lempihetkekseni vuorokaudesta muuttunut se kun pääsee nukkumaan. Omissa unelmissani painelen sänkyyn ja nukun kunnes herään aamulla virkeänä uuteen päivään. Aika harvoin se ihan noin kuitenkaan menee ja viimeyö oli jotain niin- muuta, etttä olen tässä vasta nyt. Mitä enemmän tätä ikää alkaa tulla (apua, se maaginen kolmekymmentä lähenee päivä päivältä), sitä tärkeämmäksi riittävä ja laadukas uni oikeasti tuntuu muuttuvan. Olen tosin aina ollut paljon unta tarvitseva mutta nyt sitä on ihan todenteolla alkanut toisinaan kaipaamaan. En tiedä edes onko mahdollista mutta miten ihanaa olisikaan nousta aamulla virkeänä ilman ajatusta kahvikupillisesta..

Snapshot_20131106_3

Tästä uniasiasta kuitenkin toiseen, joka osalle teistä ei mikään yllätys olekaan. Tänne kaikki ja heti- minä on ollut taas vauhdissa ja lopputulos on uudenvärinen hius. Tässä muutamana päivänä itseäni peilistä katselleena olen ollut totaalisen kyllästynyt juurikasvuuni. Eikä se sadan eri sävyn vaalea raidoitukaan enää niin houkutteleva ollut..

IMG_3338 IMG_3342

Olen aina hieman kammoksunut punaista väriä vaan jostain syystä se on hivenen minua houkuttanut viimeaikoina. Päätin olla rohkea ja kokeilla jotain hieman hillitympää mutta värin sekoitettuani myönnän että säikähdin. Porkkananvärinen väriseos – iik! Mielessäni ajattelin että onneksi tähän voi sitten päälle värjätä tummanruskean jos huomaan värin olevan aivan katastrofi.

IMG_3345 IMG_3354IMG_1008

Lopputulokseen olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen. Väri ei ole liian punainen vaikka sävyasteeltaan hieman liian vaalea omaan hiukseeni nähden on (sekä toki punaisempi vaikka omassanikin punaisuutta jonkin verran on). Kotivärjäyksen tuloksena kuitenkin lähes täydellinen versio siitä mitä mielikuvissani ajattelinkin.

IMG_3361 IMG_3362

 

8 kommenttia

 1. Crunches not Cookies kirjoitti:

  Ihana väri!!! 🙂

  • -t kirjoitti:

   Moi!

   Tää ei nyt liity postaukseen millään tavalla, mutta olitko sattumoisin tänään käymässä lapsien Kannelmäen Prismassa? En ollut varma olitko se sinä, niin en ”uskaltanut” tulla juttelemaan.. Jäi harmittamaan vähän..

   • jennie kirjoitti:

    Kyllävain, minähän se siellä 🙂 Karkkihyllylläkö? Miten ihmeessä minuun törmätään aina tällaisissa paikoissa 😀 Tosin selittelen heti seuraavaksi että olimme matkalla käymään työpaikallani ja viemisiksi oli ostettava jotain pientä ja hyvää.. Ensikerralla kun sinä – tai joku muu minut jossain näkee, niin tulkaa ehdottomasti ilmoittamaan itsestänne!

    • -t kirjoitti:

     No nyt kyllä harmittaa! Itsehän siis olin Se vihreä takkinen työntekijä siinä karkkivälissä joka pyöri vähän hämmentyneenä ympyrää, kun pohdin että tulenko juttelemaan vai en. 🙂 No, ens kerralla sitten!

  • jennie kirjoitti:

   Niin on 🙂

 2. Iina kirjoitti:

  Tosi hyvänvärinen!! Oon itsekin haaveillut jostain vähän vastaavasta, ehkä pitää myös uskaltaa kun kerta onnistuit sinäkin siinä noin hyvin.. Tosin itse en kyllä uskalla tehdä vaan pitää kipittää kampaajan pakeille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.