Hae
My Project Is Me

Viikonloppua ja viikkoliikkumisia

Moi,Viikonlopun jälkeen minut valtaa aina sellainen tunne että olenpas ollut ahkera ja tehokas. Todellisuudessahan en ole mitään erikoista tänäkään viikonloppuna tehnyt mutta se että päivissä on kahdeksan, tai työmatkat mukaan lukien jopa noin 10 tuntia, enemmän aikaa niin onko tuo ihmekään?

Lauantaina kävin aamusta melkoisesta hetken mielijohteesta Valtterissa katsomassa löytyisikö sieltä mitään ostettavaa. Huomasi että on kesä ja moni myyjä on varmasti valinnut ulkokirpputorit sisähallien sijaan mutta minulle tämäkin oli tarpeeksi. mahduinpahan ainakin vaunuineni kulkemaan. Ihan turha reissu ei edes ollut, sillä mukaani tarttui vähän jotain itselle, pojalle sekä kotiin:
Kaitaliinoja pöydälle

Harmaat farkut ja Veromodan toppi

Sunnuntaina sen sijaan päädyin noutamaan aikaisemmin huutonetistä voittamani lastenvaatteet. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun lähdin poika kyydissä pyöräilemään ja kylläpä se ainakin 15kiloa takamassaa tuntui ohjatessa 😀 Nyt kaikki ostokset kuivuvat kiltisti telineessä.

Pyöräretkeä seurasi kävelylenkki ja kaupassa käynti. Illalla lähdin lisäksi poimimaan vadelmia kun olin jälleen kerran löytänyt oivallisen kätkön. Tähän poimintareissuun yhdistin pienen hölkkälenkin. Nyt on vadelmia ainakin litra pakkasessa ja jahka joku kerta varustaudun poimintaan kumisaappaiden kera, niin niitä saadaan ainakin toinen samanlainen satsi. En tiedä onko kukaan muu huomannut mutta vadelmat kasvavat vain sellaisiin paikkoihin että niiden poimiminen on mahdollisimman hankalaa.

Puolet saalista

Kaiken kaikkiaan liikkumiset näyttivät viime viikolla tältä

Yhteensä siis huimat 14h liikuntaa. Mukaan mahtui siis pyöräilyä, lenkkeilyä (osa juosten osa kävellen), kävelyä ja kuntosalia. Salillekin on taas löytynyt ihan uudenlaista intoa kun on hieman kokeillut uusia liikkeitä. Olen tosiaan ajatellut taas päivittää tuota ohjelmaani ja siihen liittyen siis olen tehnyt nyt hieman mitä sattuu.

Takana on siis hyvä viikko ja ennen kaikkea mahtava ja lämmin viikonloppu. Itse asiassa oma viikonloppuni taisi olla hieman tavanomaista kuumempi, kun onnistuin itseni oikein polttamaan ja en suinkaan auringossa vaan grillissä. Tässä ei olisi varmaan mitään ihmeellistä mutta se minun polttamani ruumiinosa sattuu olemaan vatsa ja sitä voikin sitten ihmetellä että miten tässä nyt näin kävi.

palovamma on siis tuo punainen mollukka

Mehän asumme siis kerrostalossa ja käytössämme on parvekkeella sähkögrilli. Sähkögrilli luonnollisesti tarvitsee sähköjohdon lämmetäkseen. Tässä johdossa on metallinen tikku, joka kuumenee käytössä. Minähän ajattelin olla supertehokas ja siivota grillin pois välittömästi kokkailtuani. Irrotin johdon ja painoin tilkun suoraan vatsaani vasten. Kaikkea sitä tekevälle sattuukin!

11 kommenttia

 1. ~LOVE~ kirjoitti:

  :):) Pyöräily muksu kyydissä on ihan mahtavaa reeniä. Itse olin juuri kaksi vkoa lomalla ja lähes joka paikkaan menimme pyörällä!! Jaloille hyvää reenii :):)

 2. Johanna kirjoitti:

  Unohdin katsoa koko palovammaa, kun jäin ihailemaan sun mielettömän kaunista vatsaasi. Tollainen mulla on ensi kesänä!!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Tää blogi on aivan mahtava ! Aina jostain kirjoituksista löytyy sopivaa motivaatiota uudestaan. :)https://twitter.com/Nootzi

 4. Anonymous kirjoitti:

  alat näyttää miehekkäältä, relaa vähä ton liikkumisen kanssa

  • jennie kirjoitti:

   Ei kai sentään ihan vielä 😀 Sain itseasiassa tähän tekstiin liittyen ahaa-elämyksen, joka siis oli että minun tehokkuuteni mitataan ihan muussa kuin liikunnassa.

 5. Aaria kirjoitti:

  Voi ku oot reipas tyttö!! todellaki kesäsin vattuja poimiessa joka paikka naarmuilla ja kaiken maailman pistoksia kans joka paikassa, ei niin kivaa!Upeet vatsalihakset sulla 🙂 ps. et näytä miehekkäältä todellakaan. mikäs siinä jos on energiaa liikkua 😉

 6. nasba kirjoitti:

  Kuten Johanna tuolla aikasemmin sanoi, niin yhdyn siihen: ”Mulla on tuollainen vatsa ensi kesänä!” Kivoja kirppislöytöjä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *