Hae
My Project Is Me

Lähes kuukauden kuulumiset yhdessä postauksessa

Kuukaudessa voi tapahtua paljon. Ja jo päivässä voi tapahtua paljon ja vaikuttaa siltä että saamme siitä pian taas muistutuksen jos (kun) uusia koronarajoitteita astuu voimaan. Nyt en kuitenkaan ole kirjoittamassa erityisemmin koronasta vaan ihan yleiset kuulumiset viimeisen kuukauden ajalta. Aloitetaan kuitenkin siitä,mihin edelliskerralla ollaan jääty.

 

Painokuulumiset

Painoni on viimeisimmän punnituksen mukaan 70,9kg eli 700g vähemmän kuin edellisen julkistuksen aikaan. En edelleenkään voi varsinaisesti sanoa hikoilevani tulosten eteen, paitsi siinä mielessä että treenaan säännöllisesti 3-4 päivänä viikossa. Sekään ei tietenkään kovin paljoa ole jos miettii kaikkein aktiivisimpia aikojani milloin treenipäiviä oli lähes poikkeuksetta kuusi ja joillekin päiville saattoi osua myös tuplatreenit.

 

Ruokavaliopuolella olen edelleen edennyt rennosti, tavallisen arkiruoan parissa herkuttelua unohtamatta. Tiedän että voisin olla säntillisempi, tiukempi tai tarkempi mutta en tiedä miksi niin tekisin. Siksikö että saisin tuloksia mahdollisesti nopeammin? Mutta miksi haluaisin tuloksia nopeammin jos olen huomannut että tälläkin tavalla eläen tulosta tulee, mutta en edes tiedosta tekeväni minkäänlaista muutosta. Ja tämän ajatusmaailman siivittämänä olen edelleen jatkanut rentoa suhtautumista kaikkeen vaikka se välillä tuntuu vähän liiankin rennolta. Kuvassa paahdettu myskikurpitsakeitto alkuviikolta.

 

Perhekuulumiset

Ystäväni oli nähnyt taannoin unta että meillä oli neljäs lapsi. Vain muutamaa yötä aiemmin olin nähnyt itse myös unta uudesta vauvasta sylissäni. Ihan sellaisia perhekuulumisia ei kuitenkaan ole nyt tarjolla vaan tutulla 3+2 kokoonpanolla edetään eteenpäin.

Ja tutulla tavalla arki meidän perheellä rullaakin vaikka koululaiset jo joululomaa vähän tuntuvat odottavankin. Jouluun on meidän perheessä valmistauduttu hiljalleen ja joulukoristeet kuusta lukuunottamatta on etsitty esille. Seuraavana vuorossa onkin joulukuusi, joulukorttien askartelupaja sekä tietysti piparkakkutalon leipominen sekä lasten mielestä paras osa eli koristelu. On ihana odottaa joulua yhdessä.

Joulunodotukseen postaus onkin hyvä lopettaa, sillä se on varmasti monella jo vahvasti mielessä.  Eikä siihen sitäpaitsi enää ole kuin alle kuukausi. Vain pikkuisen enemmän kuin siitä, kun viimeksi ennen tätä päivää päivitin blogini. Joulunodotukseen minulla onkin pieni postaussarja mielessäni jo valmiiksi, eli kuukautta ei seuraavaa tekstiä pitäisi joutua odottamaan 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.