Hae
My Project Is Me

Mökkielämää

Moikka,

Täällä sitä ollaan niin mökkeilijännäköisenä ettei tosikaan.  Ihanaa on, vaikka sää voisikin olla parempi. Ihanan lisäksi myönnän, on myös hieman rankkaa kun kaksivuotiasta saa kokoajan olla vahtimassa ettei juokse veteen tai autotielle samalla kun pikkuneiti haluaa keikkua sylissä – se siis siitä rentoutumisesta 😉 Mutta silti, ihanaa on olla edes hieman aikaa jossain muuaalla. 

Mikään erityinen aktiiviloma tämän ei edes ole tarkoitus olla mutta näinä muutaman päivänä joita täällä ollaan vietetty on ehditty myös käydä kävelemässä ja metsäretkillä. Lisäksi tein sinä ainoana aurinkoisena päivänä pienen kuntopiirin pihassa. 

IMG_8887 IMG_8994

IMG_9032

Mukana reissussa on myös hankittu gymstickini, jonka suhteen on ollut huomattavan paljon enemmän puhetta kuin toimintaa. Rehellisesti edelleen ollan hieman kokeilutasolla, eli joitain liikkeitä teen mutta tehokkaampaakin se voisi olla.

IMG_8910

 

Se etten ole oikein saanut mitään sen kanssa aikaan, johtuu suurimmaksi osaksi siitä ettei minulla ole mitään selkeää harjoittelurutiinia. Minulla on nyt kasassa 7 tehokkaan oloista liikettä ylävartalolle mutta niden fiksu jäsennys puuttuu vielä. Lisäksi pitäisi siis saada muutama liike lisää, jotta saisin ne jaettua kahdelle erilliselle päivälle fiksunlaisesti. Omissa ajatuksissani siis teen liikesarjoja kuudella erilaisella liikkeellä/päivä siten että jollekin lihasryhmälle osuu aina kaksi erilaista liikettä. En vain tosiaan ole saanut oikein mitään aikaan muutakuin testailtua erilaisia liikkeitä ja niiden tuntumaa. Täytyy kyllä myöntää että saan kuitenkin noilla kokeilullakin poltetta lihaksiin ja uskon että keppi on oikeasti ihan tehokas kapistus kunahn sen kanssa vain oikeasti alkaisi nyt jotain tehdä. Ihan pian, sovitaan näin. 

2 kommenttia

  1. Jonna kirjoitti:

    Melko reippaalta mökkilomailulta tuo kuulostaa kun metsäretkeä ja jopa kuntopiiriäkin olet harrastanut.:) Itselläni myös on tuo samainen kullanvärinen gymstickki kodinhoitohuoneen nurkassa odottamassa inspiraatiota. Totta puhuen se on ollut siellä jo reilun vuoden ja erittäin vähällä käytöllä. Hyviä liikkeitä otetaan vastaan jos niitä keksit!:) Mukava sitä olisi joskus kotonakin jumppailla jos ei huvita lähteä minnekään. Meillä oli töistä päin jollain Tyhy-päivällä mahis koittaa tuota kepukkaa ohjatusti ja siitä innostuin että pakko saada heti keppi itsellekin. Tosin sillä ohjatullakin tunnilla tehdyt liikkeet olivat suurimmaksi osaksi melko huonoja joten niistä ei ollut juurikaan apua.

  2. jennie kirjoitti:

    Jep, pelkään omallekin kepille käyvän samoin ja siksipä yritän nyt kiirehtiä liikesarjojeni kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.