Hae
My Project Is Me

Kohti seuraavaa kuukautta ja Skotlantia

Moi,

 

En usko että kukaan on voinut välttyä siltä tiedolta että Skotlanti kutsuu. Seuraavan kuukauden ajan on siis luvassa tekstiä enemmän tai vähemmän seuraavanlaisissa maisemissa:

IMG_0541 IMG_1020

IMG_5213 IMG_5243 IMG_8756 IMG_8758 IMG_8792

Mitään matkasuunnitelmaa ei ole ja epäilen että mihinkään kovin kauas ”kotinurkista” tulee lähdettyä, eli suurin osa seuraavista jäänee tämän postauksen varaan.

IMG_0102 IMG_0210 IMG_4515 IMG_5072 IMG_5092 IMG_5193IMG_1238

Ja koska tosiaan määränpäänä on mummola, ei ruokailut kuitenkaan muutu ihan täysin ravintoloiden varaan. Luvassa siis ruokakuvia kotipöydän ääreltä kuitenkin hieman höllemmällä otteella. 

IMG_8695 IMG_8704 IMG_8707 IMG_8708

Luvassa varmasti myös tutkimusmatkoja paikalliseen keittiöön hieman syvällisemmin.

IMG_9520 IMG_9521

Suomalaisuutta tietenkään unohtamatta

IMG_4543

Seuraavaa maisemaa tulee toivottavasti katseltua paljon, sillä kyeessä on osa kaikista lähintä leikkipuistoa, jossa ajattelin leikin lomassa pyrkiä toteuttamaan hiekkalaatikkojumppaa (ilman hiekkalaatikkoja tosin sillä sellaisia ei tässä maassa harrasteta). 

IMG_8742

Luvassa tosiaan varmasti tekstiä ruoasta, maisemista, yleisestä tunnelmasta ja puistojumpasta. Saattaapa olla että jokunen asupostauskin eksyy matkanvarrelle. Mikäli minusta ei ihan heti kuulu, älkää hätäilkö. Nettiyhteyttä ei nimittäin ole valmiina ja lähden siis sellaisen (lähes) ensitöikseni hankkimaan. Postausaikataulu siirtynee illaksi, joka on paikallista aikaa aina 2h vähemmän kuin täällä Suomessa. Jahka liikun julkisilla paikoilla wifin ulottuvissa niin pyrin päivittelemään myös Facebook-sivuja. Se miten tehokkaasti pystyn toimimaan jää nähtäväksi.

Jos jollakulla on erityisiä toiveita tai ajatuksia Skotlantiaikaani koskien niin toiveita saa esittää. Muutoin, palataan mahdolisimman pian!

 

9 kommenttia

 1. Tea kirjoitti:

  Olisi mielenkiintoista tietää, minkälainen ruokavalikoima siellä on ruokakaupassa, esim. Onko Tälläisiä samanlaisia superfood-hyllyjä, minkälainen valikoima eri tuotteita. Ulkomailla on aina kiva ihmetellä ja hypistellä ruokakauppojen valikoimaa 😀 mukavaa matkaa! 🙂

 2. Lille kirjoitti:

  Semmonen vinkki on (voi olla et olet kyllä siitä tietoinen) et maitorahkaa löytää Skotlannista Quark nimellä ainakin Tescosta, jolla on hyvin samanlaiset ravintoarvot kun esim. Ehrmannin rahkalla. Hauskinta kyllä on, että sen löytää juusto-osastolta (yleensä raejuuston vierestä) koska paikallisten mukaan se on ’soft cheese’. 😀

  Tosi mukavaa matkaa ja toivottavasti ei koko ajan sada! 🙂

 3. Heidi kirjoitti:

  Tervetuloa. 😉

 4. K-M kirjoitti:

  Ihania kuvia Skotlannin maisemista! Lomailin Skotlannissa syksyllä 2012 ja olen pitkään haaveillut uutta reissua sinne. Mieleen jäi etenkin luonto ja päiväretki, joka kiersi mm. Obanissa, Loch Lomondin kansallispuistossa ja Clencoessa. Harmi kun ei Tampereelta enää pääse lentämään Edinburghiin suoraan.

  Itseäni kiinnostaisi Skotlantiin liittyen esim. se, onko sielläkin nykyään jokin tietty terveysbuumi / fitnessbuumi meneillään samaan tapaan kuin täällä Suomessa? Kiinnittääkö ihmiset huomioita terveellisiin elämäntapoihin? Mitä itselle jäi tuosta Skotlannin reissusta mieleen, niin siellä ei esim. lenkkeilijöitä juurikaan näkynyt.. Ja tokihan se ruoka oli erilaista mitä täällä on tottunut, tosin söimme ravintoloissa enkä tiedä sitten miten tavalliset ihmiset kotonaan.

 5. Heidi kirjoitti:

  Lähetä edes kuva – jos et aio syödä – M&S:n ihanasta Bramley Apple Pie’stä. Niitä on NIIN ikävä. Oli pakko muuttaa UK:sta takaisin Suomeen aikoinaan, tai olisin noiden takia jo varmasti pashasti obese =D =D =D

 6. -E- kirjoitti:

  Oih ihanan näköisiä maisemia. Matkustaminen ja ulkomailla vietetty aika on aina ihanaa, joskin kotiin on myös aina ihana palata. Vielä ihanampaa kun saa elää ”normaalia” elämää ja nähdä mummoa. Ihanaa reissua! Nauti! 🙂

 7. Emmi kirjoitti:

  Kiitos tosi kivasta blogista! Olen seurannut blogiasi n.kuukauden ja pidän kovasti. Olemme samassa elämäntilanteessa(kaksi lasta, olemme samanikäisiä) ja jopa samanpituisia/painoisia 🙂 Paitsi, että olet paljon timmimmässä kunnossa kuin minä!!Itse olen perusjumppari, mutta vuoden alussa palkkasin itselleni kolmeksi kuukaudeksi pt:n ja aloitin hänen opissaan saliharjoittelun sekä vähän enemmän seuraamaan ruokavaliota. Saan sinulta motivaatiota kovasti omaan projektiini 🙂 Kiitos siitä! Hyvää lomaa teille 🙂

 8. Linda kirjoitti:

  Ihanaa reissua!
  Laita paljon ruokakuvia 🙂

 9. website background video kirjoitti:

  I like the variety of your pictures very much. Nice shots!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.