Hae
My Project Is Me

Haasteen aika

Moi,

Tänään on seuraavan vaiheen ensimmäinen päivä, eli olen jäänyt hetkeksi työelämästä sivuun. Aikataulut bloginkin kirjoituksen suhteen hakee varmasti vielä vähän omaa aikaansa ja paikkaansa mutta edelleen on tarkoitus pysyä päivittäisellä tasolla. Sensijaan se kellonaika on vielä kysymysmerkki sillä koneella on mahdotonta olla silloin kun poika on hereillä ja ihan viideltä en varmaan enää ylös nouse. Niinpä siis, hetkellisesti saatte varmasti tekstiä vähän mihin aikaan sattuu. Sitten aiheeseen.

Haasteita on aina hieno saada ja pitkästä aikaa minulle sellainen heitettiin Mintun toimesta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma menee siten että haasteen esittäjä on laatinut viisi kysymystä, joihin tulee vastata. Tämän jälkeen vastaaja saa laatia itse omat viisi kysymystänsä ja haastaa mukaan haluamansa blogit.

Kiitos Minttu vielä kerran.

1. Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi?
Ehdottomasti kesä ja vielä enemmän silloin jos on aurinkoinen kesä. Kesässä on montakin hyvää puolta ja niistä suurin on ehkä lämmin ilma. Lisäksi kesällä toivottavasti paistaa aurinko, luonto on kaunis, ulkona on mukava olla ja liikua, ei tarvitse toppautua tavatttoman paksuihin vaatekerrastoihin, tuoreita kotimaisia marjoja on saatavilla, kasvissato on parhaimmillaan jne. Kesä, tarvitseeko vielä muuta sanoa <3

2. Pidätkö ruoanlaitosta ja mitä kokkaat mieluiten?
Tykkään kyllä tehdä ruokaa kunhan se ei ole liian monimutkaista. Mitä kokkaisin kaikista mieluiten, onkin sitten haastavamapi kysymys koska tykkään kokeilla uusia juttuja ja uusia reseptejä. Pdän myös leipomisesta (josta on kyllä useimmiten terveellisyys kaukana), lasketaanko se ruoanlaitoksi?

3. Mikä sinulle on tärkeintä elämässäsi?
Tähän haluaisin vastat kliseisen ykisnkertaisesti että perheeni. Kuitenkin siinä kaiken lomassa myös oma hyvinvointi on äärettömän tärkeä ja uskonkin että hyvinvoiva, jaksava vanhempi ja puoliso varmasti pystyy antamaan perheelleen enemmän.

4. Oletko koskaan harrastanut tai harrastatko kilpaurheilua? Jos olet, niin mitä?
Kaikki liikunta mitä olen koskaan harrastanut on ollut omaksi ilokseni joskin, olen niiden lomassa johonkin kisaankin  joskus osallistunut. Aikanani tankotanssia harrastaessani osallistuin erääseen aloittelijoille suunnattuun kilpailuun ja joskus pikkutyttönä voitin kultaa pituushypyssä (kyllä näillä gasellijaloillani :D)

5. Karkit vai suklaa?
Tämä on helppo – karkit! Niiden kaikissa muodoissa, kaikissa väreissä ja kaikissa mauissa – ja epäterveellisyydessä.

Itse puolestani haluaisin esitttää seuraavat kysymykset

1. Miten löydät aikaa liikunnalle?
2. Jos et ennen liikkunut, mikä oli se suurin tekosyy?
3. Mikä on paras vinkkisi herkkuhimotuksen taltuttamiseen? Tai jossei sellaisia ole, mistä uskot sen johtuvan?
4. Mainitse yksi tsemppilauseistasi.
5. Mikä nykyisessä elämäntavassasi on parasta?

Melko suppealla aihealueella mennään ja harvinaista kyllä, aion esittää haasteen eteenpäin kolmelle hieman erityyppiselle treenajalle, jotka ovat tehneet valtavan muutoksen elämässään. Olkaa hyvät Anna, Monna ja toinenkin Anna.

2 kommenttia

  1. Monna kirjoitti:

    Kiitos Jennie! <3Vastailen heti huomenissa tähän!Jos oisit esittänyt ton vitos-kysymyksen mulle, ni en ois ehkä osannut päättää.. ;D

  2. Anna kirjoitti:

    Kiitos paljon haasteesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *