Hae
My Project Is Me

Superstartti viikolle

Moi,Kuten otsikosta kuuluu, oli minulla ihan superstartti uuteen viikkoon ja samalla uuteen kuukauteen. Viime viikon saliharjoittelutauon jälkeen lähdin intoa puhkuen harjoittelemaan uuden ohjelman kanssa. Tästä ei ehkä tässä vaiheessa vielä tämän enempää kuin että vaihtelu virkistää aina. Luvassa on vain tärähtäneitä.. ehkä kuvaustekniikkakin kärsii maanantaiaamuisin vaikka mielestäni tiistai viikon vaikein päivä onkin.Toinen mikä innosti harjoittelun pariin, oli uusi musiikki. Vaihdoin kertaheitolla koko soittimen sisällön ja johan löytyi uutta intoa. Vesipullon jälkeen mp3-soitin on ehkä itselle se kaikkein tärkein treeniväline. Millään ei saa paremmin motivaatiota ja tekemisen halua kuin oikeanlaisella, ja tarpeeksi kovaa soivalla, musiikilla. Sinnikkäästi käytän viime vuosisadalla hankittua creativen soitinta, joka varmaan jokaisessa salikuvassa aina komeilee.


Kolmanneksi hedelmäkori on lastattu täyteen herkkuja, joten mikä tämän parempi tapa aloittaa uusi viikko.


 
 
Mihin sen sijaan voisin hieman kiinnittää huomiota, on venyttely. Viimeaikoina kotona tehtävät iltavenyttelyt ovat taas jääneet jonnekin ajatuksen tasolle ja nyt on aika muuttaa teot käytännön tasolle. Ehkäpä tässä on haastetta marraskuulle.

12 kommenttia

 1. Mirimë kirjoitti:

  Musiikki on treenatessa kyllä tärkeää! Itsellä on käytössä jokin ebaystä tilattu ipod suffle -kopio. Hyvin toimii muuten, mutta ei muista mihin kappaleeseen jäi eikä toisesta napista kuulu ääntä 🙁 Tilasin kännykälle sellaisen armbadin, että saisin spotifyn listat soimaan treenin tueksi 🙂 Onko muuten sinulla ollut kirjoitusta, mitä kuuntelet treenatessa? Sellainen voisi olla mielenkiintoinen! Voisi itsekin löytää uusia tsemppibiisejä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Todella, todella kauan sitten joku tästä kysyikin ja ajattelin ehkä saavani jotain aikaiseksi. Oma musiikkimakuni on melkoisen laaja ja vaihtelee todella paljon kulloisenkin fiiliksen mukaan. Kaikenlisäksi kyllästyn melko nopeaan, eli kappale joka tänään ja eilen oli ihan huippu ei toimikaan enää huomenna. mutta, mutta, katsotaan josko lataisin jonkinmoisen all-time favorite – kokoelman..

 2. Anonymous kirjoitti:

  Masu pömpöttää ;);)

 3. Anonymous kirjoitti:

  Haluaisin kans sulta suositteluja hyvistä treenausbiiseistä ! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Vastasinkin pitkät pätkät jo Mirimëlle kuinka kyllästyn itse nopeasti samoihin kappaleisiin ja en sen vuoksi ole mitään listaa saanut aikaan. voisin kuitenkin yrittää, koska tämä on joskus ennenkin noussut esiin.

 4. Anonymous kirjoitti:

  Siis oletko raskaana?? 🙂 onnea jos olet!!

  • jennie kirjoitti:

   Kyllä tuota pömpötystä saa kiittää ihan vain viikonlopusta ja hyvin (epäterveellisesti) syömisestä 🙁

 5. Anonymous kirjoitti:

  Tämmönen aiheeseen liittymätön kysymys jos saa kysyä ? 🙂 Kun sä vissiin oot kokenut puuronsyöjä, että miten sä teet sun puuron, mitä laitat ja miten paljon ?Ostin jotain Pirkan minuuttipuuroja mutta ne ei taida olla mistään terveellisimmästä päästä ;O ?

  • jennie kirjoitti:

   Itseasiassa minä en juurikaan uuroa syö. Se ei vain toimi itsellä nälän loitolla pitäjänä vaan aiheuttaa ennemminkin äinvastaisen reaktion. Käytän kyllä kaurahiutaleita rahkan seassa sellaisenaan, mutten siis keitä niitä ensin. Minuuttipuurot ovat toki käteviä ja ihan hyvänmakuisiakin olen nimittäin myös niitä käyttänyt satunnaisesti herkutteluun sekoittaen sekaan vain maitoa myslin tapaan. Omissa uskomuksissani kaurahiutaleet turpoavat mukavasti sitten vatsassa :DIhan ahimmasta päästähän nämä eivät kuitenkaan ole vaikka sekaan mahtuukin jokunen lisäaine ja lisätty aine löytyykin. Varsinkin sisi jos ovat maustettuja. Verrattuna peruskaurapuuroon niin kuidun määrä on hivenen pienempi ja hiilareiden hivenen suurempi (todennäköisesti sokeria on selkeästi enemmän mutten tiedä sokerin määrää näissä annospusseissa). Jostain olen myös joskus mielestäni lukenut ettei puurohiutaleiden ravintoarvo näissä minuuttivalmisteissa on reilusti alkuperäistä alhaisempi koska niitä on jouduttu riisumaan nopean valmistumisajan vuoksi. Mutta siis minä sanoisin näin että huonomminkin voi valita eikä tällaisesta pussista kannata huonoa omatuntoa kuitenkaan potea. Ja voihan sitä pikkuhiljaa siirtyä ”oikeaan puuroon” tuoreilla tai pakastemarjoilla.. Sinne kun lisää vielä hieman leseitä niin kuidun saanti pompsahtaa uusiin ulottuvuuksiin.

  • Anonymous kirjoitti:

   Syön joka aamu puuroa niin pakko kommentoida tähän 🙂 Käytän Nallen kuntokauraa. Jos teen vain itselleni niin teen yleensä mikrossa ja on tosi helppoa. Punnitsen itse sen, mutta noin 1 desi hiutaleita ja 2 desiä vettä kolmeksi minuutiksi täydelle teholle mikroon 😀 Aika sopiva annos tulee. Jos tekee isommalle porukalle niin paketin kyljessä on hyvä ohje ja tulee sekin tosi nopeasti :D-Tiia

  • Anonymous kirjoitti:

   Jos ei tykkää pelkästää syödä puuroa niin joukkoon voi laittaa pari desiä sokeritonta mehukeittoa ja tulee tosi hyvää 🙂 Jos pitää mukaan saada myös proteiinia niin sekaan voi laittaa raejuustoa… Itse en pysty sekoittamaan, mutta monet kehuvat, että olis hyvää :)-Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.