Hae
My Project Is Me

Superstartti uuteen viikkoon

Moikka,

Kuten eilisestä ukaasista saattoi päätellä niin tosiaan aikomuksena oli aloittaa tämä kuluva viikko kuin mitään lenssua ei olisi koskaan ollutkaan. Ja itseasiassa vielä hieman tehokkaammin – työhönpaluuseenihan on enää viikko ja pikkuhiljaa on pakko alkaa opetella heräämisrytmejä uusiksi. Aloitin oikeastaan jo viime viikolla heräämisharjoittelut ja heti sairastuin.. Nooh, eilen aloitettiin uusiksi.

Herätys klo 6.30 – vähän aikaa meni että sai itsensä lämpimien peittojen alta ylös mutta siinä onnistuttua eikun kahvin keittoon. Aamukahvit ja aamupala (rahkaa, hedelmiä ja mehukeittoa sekä leseitä) rauhassa ja ensimmäisen urheilusuoritteen pariin. Kun muut vielä nukkuivat niin minä ahkeroin täällä Jillian Michaelsin johdolla. Tässä vaiheessa muuten totesin että kyllä se ratkaisu valita sali kotijumppailun sijaan on ihan oikea vaihtoehto. Tuntui jotenkin niin hämmentävältä hiljaisessa talossa puuskuttaa yksinään ja koko ajan mielessä pyöri että toivottavasti kukaan ei nyt vaan herää ja että alakerta on jo lähtenyt töihin..

Totuttuun tapaan siinä 10.30 lähdettiin pojun kanssa aamulenkille. Kiertelyiden ja kaarteluiden jälkeen (noin 6km) kävimme myös pikaiseen ruokakaupassa jolloin sainkin odotetun puhelun tulevalta saliltani. Puhelun saldo oli että tänään pääseen tositoimiin kun katsotaan yhdessä se saliohjelma kuntoon. Sitä odotellessa. Kotona söin lounaaksi keitettyjä kasviksia (porkkana, kukkakaali, parsakaali), salaattia (perussalaatti) sekä jauheliha-raejuustomössöä, josta eräs lukija minulle taannoin vinkkasi.

Iltapäivästä pojan nukkuessa tein hieman extra-vatsoja sekä selkiä.  Välipalana toimi muutamaankin otteeseen joskus aamusta tekemäni smoothie sekä mandariini. Alkuillasta söin itseasiassa loput tuosta jauhelihamössöstä ihan vain pelkän salaatin kanssa. Annoskoko ei ollut kovin suuri, sanoisinko ehkä puoli desiä jauhelihaa ja siihen sopiva määrä salaattia.

Iltalenkille pääsin yksin ja voi sitä riemua liikkua ilman vaunuja. Tarkoituksenani ei ollut varsinaisesti lähteä juoksemaan mutta koska tätä mahdollisuutta ei voinut jättää välistä, niin juoksuksihan se meni. Oli ihana huomata että vaikkei aikapäiviin ole juoksuaskelia ottanut niin edelleen tuo sujui. Illasta vielä venyttelin sekä söin kahden munan munakkaan ja salaattia raejuuston kanssa.

Tajusin illalla munakasta valmistaessani että kyseessää on käytönnössä kolmas ateria tälle päivälle pärjättyäni normaalisti kahdella. Munakas on kuitenkin monien opusten mukaan ihan passeli ilta- tai aamupalakin niin ehkei se nyt sitten ole niin suuri synti. Sisältökin kun oli melkoisen kevyt – Rucolaa, sipulia sekä 10g juustoa jonka rasvapitoisuus on 15%.

Olen kyllä todella, todella tyytyväinen tähän starttiin ja uskonkin että paremmaksi viikko vain muuttuu nyt kun tuosta salitoiminnastakin tulee vihdoin totta. Täten toivotankin tehokasta tiistaita teille kaikille!

10 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Aika vähältä tuo sun syöminen vaikuttaa! Ei kai sulla enää ole tarkoitus tiputtaa painoa? 😮

 2. jennie kirjoitti:

  Kiitos huolenpidosta Anonyymi 🙂 Vastauksena kysymykseesi kerron että ihan rehellisesti ei ole tarkoituksena laihduttaa mutta haasteelliseksi kyllä koen ruokamäärien nostamisen sille tasolle että tuosta salitreenistä syntyy toivotunlaista tulosta. Sen verta pitkän aikaa on kuitenkin eletty ns. laihduttajan ruokavaliolla (näitä mässäilypätkiä lukuunottamatta) että varmaan oman ajan ottaa tottua siihen. Ehkä tämän(kin) esimerkin ruokavalio kuuluu enemmän painonpudottajan kategoriaan kuin painon ylläpidon tai varsinkaan lihasmassan hankkimisen. Tämä siis muillekin lukijoille tiedoksi. Määrät näyttävät melko vähiltä mutta kaloreita kertyi noin 1400-1500. Laihduttajalle (koosta toki riippuen) siis ihan hyvä määrä. Sekä ehkä myös mässäilyviikon jälkeen itselleni muutaman ensimmäisen päivän ajan, jotta olo kevenee takaisin normaaliksi.

 3. Tiia kirjoitti:

  ääh..kirjotin pitkän jutun mut tää sekos koko kone ja hävis kirjotus..en tiiä tuliko perille…

 4. jennie kirjoitti:

  Voi Tiia, ei näy mitään 🙁 Toivotaan että ilmaantuu tuolta kyberavaruudesta jotenkin perille..

 5. Tiia kirjoitti:

  no ei varmaa ilmaannu 🙁 Mut siis noist saliohjaajista/yrittäjistä jne..Ne on kyllä tosi motivoituneita myymään salijäsenyyttä kun heti ottavat yhteyttä ku laittaa viestiä niille 😀 Mä en saa jotenkaa aikaseks alottaa salilla käyntiä taas..ehkä se ei oo sit vaan mun juttu…ja tuleehan se vähä halvemmaks kotona treenata jos on oikeanlaiset laitteet ja välineet…riippuen mitä haluu tehdä:D

 6. jennie kirjoitti:

  Joo, kyllä ne ihan innokkaita on mutta hyvä niin 🙂 Niinku ittekin totesit niin sehän on juurikin kiinni siitä, että tarvitseeko salille lähteä, mitä itse hakee takaa. Tähän saakka pärjäsin ihan vallan mainiosti ilman ja nyt hetki vain tuntui oikealta.

 7. Anonymous kirjoitti:

  Moikka! Kiva blogi sulla! Täytyy kyllä sanoa että olet päässyt todella hienoihin tuloksiin ja vieläpä ihan kotikonstein!! Tossa yks vähän vastaavanlainen blogi jonka löysin jos kiinnostaa.. 🙂 http://timmiksi2012.blogspot.com/Terveisin Anu

 8. jennie kirjoitti:

  Moi Anu, Kiitos blogilinkistä. On aina tervetullutta saada vinkkejä mielenkiintoisista lukuhetkistä. ja kiitokset myös kehuista 🙂

 9. Heidi kirjoitti:

  Pistin sulle maanantaina sähköpostia. Käyppäs kattomassa. 🙂

 10. jennie kirjoitti:

  Kiitos Heidi muistutuksesta, käyppä kurkkimassa sähköpostiasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.