Hae
My Project Is Me

Arkista aktiivisuutta

Moikka,

Koska alkuviikosta olimme poissa kotoa tarkoitti se samalla (sali)treenien keskittämistä loppuviikkopainotteiseksi. Yksi välipäivä oli kuitenkin treeneille otettava ja se oli eilinen. Ihan makaamiseksihan homma ei taaskaan mennyt vaan aamusta odottivat ensimmäisenä lumityöt. Lumityöt ovat siinä mielessä hassu juttu että omakotitalon kasvattina ne olivat aina sellainen pakollinen paha jonka joutui tekemään. Voin vain sanoa että teinivuosina se ei millään lailla kuulunut lempipuuhiini vaan nyt kun sen pääsee tekemään vapaaehtoisesti, on ihan toinen ääni kellossa. Minähän itseasiassa asun tällä hetkellä taloyhtiössä, jossa pihan aurauksen jollain aikavälillä olisi hoitanut myös huoltoyhtiö mutta toimeliaana tapauksena päätin tarttua kolan varteen kun kerta ulkona olin. Harmitta ettei tullut katsottua kelloa kauanko pihalla lumitöitä teki mutta vähintään 45minuuttia sillä koko ulkoiluaikaa kului lähes 1,5h.

01a161422719a40ff79093ed5abec56772831d0fe301c32c1fb58a31cace360381e2bf06b95a711067c60100cb771f8bfd7d5daceda3c90350913c5ceb2fe5

Illemmalla luvassa oli pulkkamäkeä. Koska lunta oli satanut melkoisesti, oli pienen pulkkailijan melko haastavaa kävellä mäkeä ylös. Vaikka mäki ei ollut pitkä (vain noin 6m) niin voin sanoa että vajaan 20kilon vetäminen jyrkähköä mäennyppylää ylös sai minun sykkeeni kohoamaan. Sitä mittaria ei ole tähänpäivään mennessä löytynyt mutta sanoisin että varmaan päästiin noin 165:een. Itse mäenlaskusta minä en saanut nauttia (vaikka halunnut olisin) vaan kiltisti juoksin aina alas vain rahdatakseni pulkan kyytiläisineen taas takaisin ylös.

01a9cabe85d8eef50dfd8b90360129fe1125a907c2 0122e8e66df31f671f8b94b9beacc8116ad7f05d94

Ei ihme että illalla maistuivat banaanipannarit, jotka valmistin tällä kertaa pelkistä valkuaisista kokonaisen kananmunan sijaan. Blenderissä sekaisin 1 banaani ja 3 valkuaista, jonka jälkeen pannulle paistumaan. Päälle tuli vielä proteiinipuddingia ”kermavaahdoksi” ja ensikerralla taidan laittaa myös vähän sokeroimatonta vauvan hedelmäsosetta hilloksi. Näitä on tullut tehtyä nyt sen verran monta kertaa että mieleni tekisi hankkia sellainen lettupannu vaan järkytyin niiden hinnoista. Eli jos joku sattuu tietämään mistä saisi sellaisen edullisesti TAI haluaa luopua omastaan niin minä olen ainakin kiinnostunut.

Ajattelin tämän olevan näppärä ratkaisu

Ajattelin tämän olevan näppärä ratkaisu


vaan eihän ne irronneetkaan

vaan eihän ne irronneetkaan


013ce5489eb8ced28b3e6ec6f212afabb15a2ba143

Lopputuloksena perinteisä pyöreitä ja erikokoisia

 

7 kommenttia

 1. Jonneli kirjoitti:

  Onpa kiva idea laittaa lättyjen päälle proteiinivanukasta! Täytyypä koklata:) Minkä makuista puddingia käytät lättyjen kanssa?

  • jennie kirjoitti:

   Karamellia (joka ei oikein ole uponnut minuun muutoin mutta menee tässä yhteydessä ihan hyvin)

   • HEnna kirjoitti:

    Vinkki: Voitele rasvalla reunat niin johan irtoo 🙂 tai teoriassa uunissakin onnistuu mutta miten sitten nuo muotit kestää niin se on sit eri asia 😀

 2. krista kirjoitti:

  Ekaa kertaa kommentoin, mutta nyt oli pakko kun pannareista on kyse! Me kans miehen kanssa katottiin noita kuviopaistinpannuja, mutta äkkiä unohdettiin, kun hinnat olikin aika korkealla. Enkä kyllä tiedä mitä lapseton opiskelijapariskunta sellasella tekiskään 😀

  • jennie kirjoitti:

   asiat tärkeysjärjestykseen ja hyvä ruoka edellä 😀 Joo, järkytyin itsekin hinnoista vaan kappas, tänään sellaisen perinteisen ympyrämallisen kotiutin kuitenkin hintaan 6,95€ Saiturinpörssistä. Nyt on parempi paistella pannareita vähintään viikottain

 3. Nimetön kirjoitti:

  Mahtiripset! Onko omat vai meneekö pidennysten piikkiin?

  • jennie kirjoitti:

   Ooh, kiitos. Ripset on omat, joskin myönnän turvautuneeni ripsiseeruumin käyttöön ja merkkinä on Revitalash.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.