Hae
My Project Is Me

+/-2,5kg

Moi,


Tänään aion hieman pohtia hieman tulevaa kehonkoostumusmittausta sekä raottaa ajatuksiani ennen totuuden paljastumista. Taisin juuri viime maanantaina mainita nousuhdanteisesta painokäyrästäni. Vaikka tiedän, tai ainakin toivon tietäväni, että olen kasvattanut jonkin verran lihasmassaani, niin silti tuo jatkuvasti nouseva lukema sai itseni vertailemaan näitä kuukausikuviani.

Alla ovat esimerkit joulukuulta (51,3kg) ja huhtikuulta (53,7kg). Valitsin joulukuun vertailukohteeksi koska olen silloin ollut kaikkein kevyimmilläni.  Kuvat ovat hieman eri kokoisia näköjään mutta ehkä asia käy selväksi.

Ihan kauheasti ei mielestäni eroa ole, paitsi kyljissä, ja niinpä tahdon edelleen uskoa että kyseessä on osittain lihaksisto. Samasta kielii toki myös samana pysynyt vaatekokoni. Sen sijaan tosiaan huomaan että vyötärö on kadonnut jonnekin ja sen ehkä olenkin huomannut joissain vaatteissa.. Taidanpa lopettaa ne kylkitaivutukset tähän paikkaan ja hankkia vyötäröni takaisin! Tästähän tosiaan monissa ohjeissakin puhutaan että liialliset kylkitaivuttelut tulee unohtaa jos vyötärö on muutoinkin lähes olematon. Olisi vain pitänyt uskoa 😀
Mutta muutoin siis melko sama. Oikeastaan tämä lataa entistä enemmän paineita ja odotuksia kehonkoostumusmittausta kohtaan. Olo on jotenkin hirmuisen jännittynyt. Vaikka kuinka mittailen senttejä ja rasvoja kuukausittain niin silti jostain syystä en yhtään tiedä mitä odottaa. Kuten sanottu niin jännittää. Onneksi olen illalla viisaampi ja lupaan huomenna palata tulosten kera.

Jotta ei ihan poikettaisi perinteisestä maanantaista niin tässä vielä liikuntapäiväkirjaa viime viikolta:

MA                       aamuaerobinen, iltalenkki vaunujen kanssa
TI                         iltalenkki vaunujen kanssa, venyttely
KE                        10min juoksumatto+ JM +10min juoksumatto +venyttely ja iltalenkki
TO                       10min juoksumatto+ JM +10min juoksumatto +venyttely ja iltalenkki
PE                        10min juoksumatto+ JM +10min juoksumatto +venyttely ja iltalenkki
LA                        vaunulenkki  90min
SU                        vaunulenkki 45min+45min
Todistetusti lenkillä vaunujen kanssa 🙂

Tämä viikko tuleekin sitten olemaan lähes urheiluvapaa ja varmaan muutoinkin hieman erikoinen. Kehonkoostumusmittausta edeltävänä vuorokautena kun ei saisi kovin raskaasti liikkua niin tämän aamuinen sali jää välistä, tiistaina sali on suljettu, keskiviikkona ja torstaina olen Lahdessa ja viikonloppu menee juhliessa yksivuotispäiviä.  Jäljelle jää perjantai.

Jokatapauksessa viime viikkohan sujui erinomaisesti ja vaakakin näytti 53,7kg. Mittaustuloksia odotellessa! Niin, ja mahtavaa vappua!!

ps. Tsemppiä sinulle lukijalleni, joka lupasit olla vapun herkuttelematta (hyi minua kun täällä muistuttelen tällaisista..).

2 kommenttia

  1. Marja kirjoitti:

    http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/sexy_female_training;jsessionid=905FC6D6E1A042B1D285840D49971505-mcd02.hydraTässä yks juttu just tuosta naisten vyötärön kadottamisesta – ehkä turhan vahvaa tekstiä meikäläisen makuun, mutta kuitenkin pointti on hyvä: kun naiset haluavat kauniin, hoikan, lihaksikkaan mutta naisellisen vartalon, niin miksi he treenaavat kuin miehet, jotka yrittävät kasvattaa massaa… Pisti minutkin miettimään uudelleen niiden loputtomien kyykkyjen ja jalkatreenien tarpeellisuutta, jos tähtäimessä on nimenomaan pienentää peppua ja reisiä. Noh, vielä en ole niistä luopunut mutta taidan kyllä lisätä aerobisen määrää viikko-ohjelmaani. Hauskaa vappua!!

    • jennie kirjoitti:

      Tuo ajatus jäi kyllä kieltämättä kummittelemaan mieleen – eli miksi treenata kuin mies, jos tavoittena on naisellinen vartalo? Täytyykin käydä tutustumassa artikkeliin ihan ajatuksen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *