Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Onko luomuproteiinia olemasa?

Kaupallinen yhteistyö: Luontaistukku

*Yhteistyössä Luontaistukku*

Moi,

Jos olet kiinnostunut omasta terveydestäsi, treenaat säännöllisesti ja ehkä harmittelet kun käyttämäsi proteiinijauhe on valmistettu tiesmistä tai olet vannoutunut luomuruoan kannattaja mutta et ole yritykistäsi huolimatta löytänyt proteiinijauhetta, kannattaa jatkaa lukemista. Lukemista kannattaa jatkaa myös mikäli kotimaisuus kiinnostaa tai edes laadukas tuotevalikoima mitä esimerkiksi vitamiineihin tulee. Nimittäin kaikkea tätä, ja vielä vähän enemmän, tarjoaa kotimainen Luontaistukku.

luontaistukku

luontaistukku_3

Kun sain bloggaajana kunnian tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, myönnän etten ollut kuullut yrityksestä aiemmin. Nopealla silmäilyllä huomasin kuitenkin että tuotevalikoima oli laaja, laadukas sekä kuten nimestä voi päätellä niin luonnollinen. Vaikka tässä vaiheessa täytyy myöntää etten ole erityinen luomuruoan käyttäjä niin ensimmäisenä huomioni kiinnitti luomusertifioitu proteiinijauhe. Liian hyvää ollakseen totta? Ilmeisesti ei vaan erityinen tuote, joka ansaitsee ehdottomasti erityismaininnan. Palautukseen tästä ei kuitenkaan ole, sillä kyseessä on heran sijaan kaseiini mutta vaikka Luontaistukun herat eivät luomua olisikaan niin luonnollisia jokatapauksessa. Makeutukseen on käytetty aina steviaa sekä erytritolia, joka on siis kaloriton, glugoosista valmistettu makeutusaine.

IMG_3016

Urheiluravinteiden lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia luontaisvalmisteita vitamiineistä superfoodeihin sekä esimerkiksi pähkinöitä, papuja sekä kuivattuja hedelmiä – luomulaatuisena tietenkin. Kun aikanaan luin Kaisa Jaakkolan hormonidieetti-kirjaa jäi mieleeni eräs seikka ”hyvälaatuinen (moni)vitamiini”. Sinällään en voi mennä vannomaan esimerkiksi aiemmin käyttämäni monivitamiinin ja Luontaistukun version hyödyistä ja imeytymisestä sillä sellaisia tutkimuksia minun ei tietenkään ole mahdollista tehdä mutta haluaisin uskoa että pienempi, tiettyyn alaan erikoistunut yritys, tarjoaa laadukkaampaa tavaraa kuin esimerkiksi jokin päivittäistavarakaupan oma merkki. Ainakin käyttämäni Puhdistaja-kapseli tuntuu tehoavan sillä muita muutoksia tekemättä, ovat vessakäyntini lisääntyneet huimasti.

luontaistukku_4

Jos siis sinullekin Luontaistukku on toistaiseksi tuntematon toimija niin väitän että tutustuminen kannattaa. Tuotteita ei ole muualla tarjolla sillä ideana heillä on tarjota laadukkaat luontaisravinteet suoraan kuluttajalle, ilman kaupan välikättä (ja lisähintaa). Vuodesta 2011 toiminut Ylivieskalainen perheyritys on raikas ja sympaattinen tuttavuus, jolta saat lisäksi lukijana 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi koodilla MYPROJECTISME.

luontaistukkuale

Kaupallinen yhteistyö: Luontaistukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.