Hae
My Project Is Me

Oma paino, Omat mitat, Omat tavoitteet

Moikka, 

Kun maanantaina kirjasin kuukusilukemat niin tajusin vasta jälkikäteen muutaman seikan painoani koskien:

Ensinnäkin, olen ensimmäistä kertaa tämän projektin aikana (siis kesäkuusta 2013 alkaen) pudottanut painoani neljänä peräkkäisenä viikkona. Jee! Tai siis minusta ennen tätä ei  painonpudotus ole ollut näin yhtäjaksoista vaan se on muutaman viikon jälkeen taas vähän noussut ja sitten on taas lähdetty alaspäin. Näihin neljään viikkoon on kuitenkin mahtunut myös herkuttelua, laiskoja päiviä ja yksittäisiä takapakkeja mutta yhtäkaikki suunta on ollut koko ajan oikea. Niinpä siis aion olla ylpeä tästä vaikka kaikenkaikkineen pudotustahtini on melko etananvauhtista ollutkin. Totesin nimittäin samalla kertaa että tässähän on periaatteessa edetty kilo/kuukausi-tahtisesti sillä neljä kuukautta ollaan edetty ja yhteispudotus kuukausimittojen perusteella 4,1kg.

IMG_0178 IMG_0179 IMG_0180

Toisekseen, olen nyt siinä painossa, joka minulle on aika ominaista. Harmittelin tuolla aiemmin että tuntuu kuin vuosien myöstä se ”oman kropan vakiopaino” olisi siirtynyt hieman ylemmäs ja ehkä näin onkin. Vuosien, ja vuosien ajan olen kuitenkin elänyt enemmän tai vähemmän näissä lukemissa ja mitoissa. Voisin olla näihin mittoihin siis varsin tyytyväinen ellen tietäisi  paremmasta ja olisi siis näyttänyt itselleni että vielä aikuisiälläkin voi treenata itsensä huippukuntoon vaikkei sitä olisi koskaan aiemmin ollutkaan. Niinpä siis minun matkani jatkuu vielä eteenpäin kohti sitä mitä tässä välissä ehdin olemaan (kuvat vuodentakaiselta kesältä alla).

 2012-06-29 06.38.00 2012-06-29 07.13.24 2012-07-25 07.28.54

4 kommenttia

 1. -E- kirjoitti:

  Hieno saavutus! Ainakin kun laihdutus tahti on ollut maltillinen todennäköisesti olet puottanut nimenomaan rasvaa, etkä menettänyt lihasmassaa. Kovin rajusti kun painoa lähtee, samalla todennäköisesti massaa lähtee myös lihaksista. Oletko pohtinut, että ehkä ”vakiopainosi” on noussut vuosien mittaan ylemmäksi kasvanene lihasmassan myötä? En tiedä onko näin, mutta tuli mieleen kun jossain blogissa oli treenaaja laittanut kaksi kuvaa joissa paino oli täsmälleen sama mutta ulkomuoto aika eri.

  Mukavia syyspäivä! Täällä pohjoisemmassa ainakin paistaa aurinko ja ruska vielä kukoistaa.

  • jennie kirjoitti:

   Satunnaisesti ajatus on käväissyt omassa päässänikin ja varmaan joltainosin on ihan tottakin (ainakin toivottavasti).

 2. Sanna kirjoitti:

  Oot kyllä mahtava mimmi! 🙂 Nauti täysillä saavutuksistasi! Tuntuu, että saan sinusta terveen esikuvan omaan painonpudotusprojektiini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.