Hae
My Project Is Me

Lokakuu 2013

Moikka,

Tänään on pitkästä aika se päivä kun mitataan projektin kehitystä muillakin osa-alueilla kuin vain vaa’alla. Syyskuun viralliset mitat jäivät kokonaan välistä lomamatkojen ja Ripped in 30-projektin myötä vaikka siis epäviralliset mitat ilman kuvia aloittaessa otinkin. Ihan vain muistinvrikistämiseksi kuukausi takaperin näytti ja tuntui tältä:

paino 60.9kg

vyötärönympärys 74,5cm

rasvaprosentti 26,8

IMG_9128-1024x682

Tänään aamulla samat lukemat ovat:

paino: 58,3kg

vyötärönympärys : 73cm

rasvaprosentti 24,9IMG_0062Alaspäin on siis menty ja olen oikeastaan todella tyytyväinen lukemiin. Ensin ajattelin että olisin ehkä odottanut suurempaa muutosta mutta loppujenlopuksi minunkokoisessani ihmisessä nämä, ehkä pienet luvut, ovat kuitenkin näkyviä ja ennenkaikkea tuntuvia. En ehkä ole siis 30:n päivän pyristelyn jälkeen ihan ”ripped” mutta muutosta on silti tapahtunut ja ainakin näinä päivinä on hikoiltu! Tämän sanottuani olen oikeastaan hyvin, hyvin tyytyväinen tapahtuneeseen kehitykseen. IMG_9729 IMG_9736Mitä kuluneeseen kuukauteen tulee muutoin niin tässä huomaa sen kuinka koskaan ei oikeastaan ole hyvä aika aloittaa jonkinasteista kuntoprojektia tai laihdutusyritystä. Aina jossainn välissä on jotain, ja niin oli minullakin mutta se ei silti estänyt minua aloittamasta, tekemästä ja onnistumasta. Käytännössä siis kaikki tulevat kissanristiäiset ovatkin vain tekosyitä omalle muutoshaluttomuudelle sillä eivät ne oikeasti asioita estä tapahtumasta. Minun kuukauteeni mahtui siis myös suunniteltua herkuttelua hyvässä seurassa sekä sitä suunnitelematonta höttöhiilarihimoa mutta yhtäkaikki tässä ollaan. Olisinko voinut tehdä jotain paremmin? Ehkäpä, onhan aina vähän varaa parantaa mutta tämä kaikki on elämää, johon minulla ainakin kuuluu myös nämä vähän toisenlaiset päivät. Eihän tässä nimittäin ole enää kyse mistään dieetistä tai tietystä aikarajasta jolloin olen tavoitemitoissani. Tämä on minun elämäni, minun elämäntapani ja siinä sivussa minun muutokseni. Tavoitteiden asetanta toki motivoi minua siinä missä tapahtuva muutoskin mutta loppupeleissä tässä ei ole mihinkään kiire.
IMG_9941 IMG_9942IMG_9641 IMG_9667 IMG_9668Tuon mainitun Ripped in 30 dvd:n lisäksi liikuntamuotona toimi kävely vaunujen kanssa päivittäin sekä omat lenkit jotka vaivihkaa vaihtuivat hölkästä sauvakävelyyn. Ajallisesti en ole ollut kriittinen muutoin kuin että yhtäjaksoisen suorituksen tulisi kestää noin 30minuuttia. Lisäksi olen venytellyt vaikka sillä saralla onkin vielä tekemistä. IMG_9595IMG_9915 IMG_9935Ja vielä siis kertauksena se missä nyt mennään (suluissa edelliset kuukausimitat):

Paino:                   58,3kg    (59,4kg)                          projektin alusta (62,4kg)    -4,1kg

Vyötärö:               73,0cm   (73,5cm)                         projektin alusta (78cm)      -5,0cm
Navanympärys:   82,0cm  (83,0cm)                          projektin alusta (89cm)       7,0cm
Lantio:                  84,5cm   (88,0cm)                         projektin alusta (90cm)       -4,5cm
Rasvaprosentti:   24,9%    (25,5%)                            projektin alusta (26,5%)      -1,6%yksikköä

lokakuu bikini

8 kommenttia

 1. Eve kirjoitti:

  Sä näytät kyllä jo todella hyvältä! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Eve 🙂 Mietin juuri eilen että tämä on oikeastaan nyt se paino ja kokoluokka missä olen ollut melkein koko aikuisikäni. Jos en tietäisi paremmasta, en varmaan edes tavoittelisi tämän ihmeempiä mutta… 😉

 2. Laura kirjoitti:

  Mahtavaa, onneksi olkoon! Oot kyllä todellakin tehny kovasti töitä ja se näkyy 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Laura! Hidastahan tämä meno on (kilo/kuukausi vauhtia..) mutta mieluummin näin kuin ei ollenkaan 🙂

 3. Tuuli kirjoitti:

  Kaunis vartalo ! Anteeksi jos olen epäkohtelias, mutta mitä vasemmalle polvellesi on käynyt ?

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Tuuli 🙂 Et ole lainkaan epäkohtelias ja asiaa on kysynyt jo moni muukin – siinä on melkopahana suonikohju, joka on siis kiusannut minua nuoruudesta asti.

 4. Nimetön kirjoitti:

  Olen jo tosi kauan lukenut blogiasi ja itsekin täällä laihduttelen ja harrastan bodybuildingia. Harmittaa vaan kun katselen tuota sinun painoa joka on niin vähäinen ja itsellä tuntuu etten koskaan tuommoiseen pääse niin kysymykseni kuuluukin: Minkä pituinen olet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.