Hae
My Project Is Me

Nopeasti eroon jenkkakahvoista

Melko moni nainen kamppailee jenkkakahvojen ja tursuavan vatsan kanssa. Niin minäkin. Oikeanlainen ruokavalio ja liikkunta tehoavat toki pitkällä tähtäimellä mutta mitä voisi tehdä juuri nyt..

IMG_3715

IMG_3696

Kyllä, ostaa sopivan kokoiset housut. Tai ainakin sopivamman, harvoin isomahaiselle mitkään housut istuvat täydellisesti mutta nämä Veromodan farkut ovat hintalaatusuhteeltaan oikein hyvät. Vajaa 30€:n hintalappu sekä joustava materiaali (myös vyötärössä, ei vain lahkeissa) saivat minutkin tyytymään osaani ja ostamaan ne kokoa isommat housut.

IMG_3720

IMG_3699

Ja vaikka näistä ei kamalia jenkkakahvoja jääkään niin eiköhän tuo vatsanseutu pysy piilossa ihan muista syistä tämän kesän ajan. Niin, ja tämän jutun tarkoitus ei ollut vähätellä ruokavalion ja treenin vaikutusta vaan tarjota vähän kevennetty, tosiasiapitoinen, tapa päästä eroon niistä pirun jenkkiksistä.

IMG_3704

IMG_3713

IMG_3717

 

12 kommenttia

 1. iuski kirjoitti:

  Haha! Niin totta 🙂 Vielä kun jättää ne matalavyötäröiset farkut sinne kauppaan niin yllättäen näyttää ihan timmiltä.

 2. N kirjoitti:

  Hei! Eksyin eilen blogiisi. Tuskailen tässä muutaman alkuvuoden aikana kertyneen kilon kanssa ja googlehaku johti minut tänne. Halusin vain sanoa, että olet rohkea ja reipas. Kiitos kun postaat realistisia juttuja ylä- ja alamäkineen. Naisen kroppapaineet ovat välillä kohtuuttomat. Media rummuttaa nykyisin fitness-hömppää, joten sitä seuratessa jopa tällainen keski-ikäistyvä nainenkin tuntee epävarmuutta. Lasten teon myötä kroppa on muuttunut pysyvästi, ikä ja hormonaaliset muutoset tekevät tehtävänsä. Kiireinen arki ja työelämän paineet haastavat terveet elämäntavat. Ja se puntari! Kuinka siitä saisi vieroittauduttua. Huomasin käyneeni puntarilla lähes joka päivä viimeiset öö… 15 vuotta. Mitä helvettiä? Taidan tänä kesänä hankkia Patrick Borgin kirjan, heittää puntarin varastoon piiloon ja yrittää löytää fiilispohjalta rentouden ja hyvän olon. Jospa ne laardikilot lähtisivät loppuvuoden aikana itsestään. Tai sitten minäkin ostan muutamat isommat housut 🙂 ihanaa ja nautinnollista kesää sulle! Olet kaunis nainen. Kadehdin erityisesti sun lihaksikkaita jalkoja. Enkä kyllä ymmärrä, miten voisit olla yhtään ylipainoinen.

  • jennie kirjoitti:

   Voi kiitos kauniista sanoistasi. Tuo ylipainoisuus on tosiaan BMI:n mukainen mittari mutta sehän ei välttämättä kerro yhtään mitään jos satut olemaan lihaksikas (enkä nyt välttämättä viittaa itseeni). Toivotaan että rennompi, omatahtinen ja -ehtoinen malli toimisi niin sinulla kuin minulla.

 3. Matilda kirjoitti:

  ilmeisesti samat farkut meillä käytössä! Mielestäni ne on tosi laadukkaat ja mukavat päällä, kannattava ostos. Piilottaa jenkkakahvat ja alamahan tyylikkäästi. Itse ostin kokoa S ja ovat hieman venyneet käytössä ja ovat nyt niin täydellisesti istuvat. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Lyhyen käyttökokemuksen perusteella hinta-laatusuhde tosiaan vaijkuttaa ihan hyvältä ja ilo onkin kuulla että myös pidemmän aikaa käyttäneet ovat samaa mieltä

 4. Tiina kirjoitti:

  Heippa! Itsellä olen huomannut isoja muutoksia jo siinä, kun olen jättänyt maitotuotteet pois. Toki teen kanssa käytän vähän maitoa ja syön välillä juustoa, mutta rahkoja ym en enää syö. Ne turvottivat ja saivat aikaan jotenkin tukkoisen olon, vaikkei mulla edes ole laktoosivaivaa. Suosittelen testaamaan Laitilan Proegg Smoothieta, siinä proteiinit tulee kananmunan valkuaisesta eikä mistään herasta tms. Paino on noiden myötä tippunut nyt 6kg! 🙂 Täällä on ainakin jotain lisäinfoa noista smoothieista: https://www.facebook.com/laitilankanatarha

  • jennie kirjoitti:

   Rahkasta on monelle tuntunut käyvän noin, eli et ole suinkaan ainoa. Noita smoothieita jossain vaiheessa maistelinkin mutta eivät oikein toimineet omaan makuuni..

 5. Annika kirjoitti:

  Kivannäköiset farkut, mitä Veo modan farkkumallia nämä ovat? Itsekin taistelen ikuisten jenkkisten kanssa ja nämä kyllä näyttävät hyvältä. Kiitokset sulle myös kivoista ja realistisista postauksista. Tämä on suosikkiblogini fitfashionissa. Oikein mukavaa juhannusta!

  • jennie kirjoitti:

   Ihana Annika, kiitos <3 Malli taitaa olla 10133021, NW Slim jegging MDB-Noos tai näin ainakin lukee lapussa 🙂

 6. Eija kirjoitti:

  Näytät upealta! Komppaan ekaa kommentoijaa, blogisi on ihana kun se on niin realistinen. Tykkään muutenkin kirjoitustyylistäsi. Ihanaa Jussia sinulle ja perheellesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *