Hae
My Project Is Me

Kurpitsajuhla Halloween

Juhlitaanko teillä Halloweenia? Meillä ei ennen tätä vuotta ole juhlittu, eikä kait varsinaisesti juhlittu tänäkään vuonna mutta ensimmäistä kertaa olisi tehnyt mieli. Olen koristanut kodin juhlaan Jouluna ja syntymäpäivillä mutta kaikki muut teemajuhlat ovat lähes poikkeuksetta jääneet toteuttamatta. Kurpitsajuhlaa ei (ainakaan minun lähipiirissäni) ole vielä kovin montaa vuotta juhlittu mutta tuntuu että sen suosio on kasvanut rytinällä. Jos viime viikonloppuna ei ennättänyt juhlahumuun niin tulevana lauantaina on vielä toinen mahdollisuus varsinaisen Pyhäinpäivän merkeissä.

Vaikka varsinaisia juhlia ei juhlittu niin inspiraation iskiessä koristeltiin kotia teeman mukaisesti.
Yhdessä lasten kanssa levitetty hämähäkin seitti ja siinä seikkailevat erilaiset ötökät olivat  hauskoja ja saivat varsinkin pienimmässä innostunutta naurua aikaan aina kun hän ”löysi” uuden ötökän.  Muumioperhe kätki sisäänsä kurpitsanoranssiksi värjättyä pirtelöä. Lisäksi tarjolla oli teemakarkkeja ja vähän muutakin. Kuvista poiketen, tarjoiltiin pienten kanssa hodarit vähän perinteisemmässä muodossa mutta en voinut malttaa mieltäni hieman hurjemmasta toteutustavasta ihan vain kuvan vuoksi.  EI HERKILLE 😉

Ei muutakuin hyytävän hauskaa Halloweenia!

 

 

Yksi kommentti

  1. C kirjoitti:

    Mitä kuuluu Jennie? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.