Hae
My Project Is Me

Escape Room Helsinki

Moi,

Ja suuri kiitos kaikille teille aivan upeista kommenteista eiliseen postaukseeni. Teiltä saamani vertaistuki on korvaamattoman arvokasta ja tämän ansiosta tiedän ainakin nyt sen että ei ihan jokaisen ympärilläni olevan kroppa muutu unelmien vartaloksi kuin taikaiskusta. Pahoittelen toki että tekin olette kanssani samassa veneessä mutta yhdessä soudetaan itsemme kohti rantaa. Kiitos siis vielä kerran, kyllä tämä tästä vielä hyväksi muuttuu.

 

Täysin erossa kaikesta kroppaan liirrtvästä haluan jakaa teille tavattoman hauskan ajankäyttövinkin ystävien kanssa, josta en itse ole kuullut kuin vasta joku kuukausi takaperin. Kyseessä on Helsingin Korkeavuorenkadulla toimiva Escape Room livepeli, joka ei ole yhtään niin nörtti juttu kuin miltä se kuulostaa. Kovin järkevää selitystä tästä ei varmasti saa aikaiseksi mutta voin sanoa että jokainen meidän porukan neljästä pelaajasta oli haltioissaan tilaisuuden jälkeen.

Lyhyesti ideana on että lyhyen alustavan tarinan jälkeen tehtävänä on ratkaista erilaisten vihjeiden avulla tehtäviä/arvoituksia ja edetä pelissä kunnes löytää koodin, jolla saa huoneen lukon auki. Ja mitä nimensä mukaiseti huoneen ovi tosiaan lukitaan perässä sisällä astuttaessa ja peli alkaa. Aikaraja ulospääsemiseksi on 60 minuuttia ja ensimmäisten sekavien minuuttien jälkeen peli vie mennessään.. Let the game begin..

escaparoom

escaperoom2

Oliko tämä vapaa-ajan aktiviteetti teille jo tuttu? Oletteko kokeilleet joko Suomessa tai ulkomailla? Uskotko että sinä ja kaverisi pääsisitte ulos määräajassa? Arvaa pääsimmekö me?

2 kommenttia

  1. Bigblue kirjoitti:

    Nämä on Keski-Euroopassa jo hyvinkin tunnettu harrastus. Kävimme viiden kaverin porukalla Prahassa Trapissa, jonne oli luotu Tsekin historian mukaisesti kommunistinen huone. Ovi lukittiin takana ja tunti aikaa päästä ulos. Olimme tuosta kokemuksesta aivan haltioissamme ja mielen päällä on ollut jo pitkään Escape Roomin kokeileminen.

    Linkissä lisää kyseisestä reissusta http://hetkiaikuisuudessa.blogspot.fi/2014/05/praha.html

    • jennie kirjoitti:

      Kiitos linkistä 🙂 Näin minäkin ymmärsin että ovat sieltäpäin lähtöisin ja nyt viimein levinneet tänne meillekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.