Hae
My Project Is Me

Joulun jälkeen

Joulun jälkeen käännetään katse kohti uuden vuoden vastaanottamista. Kuten aikuisena kaikki aika, myös joulunaika meni nopeasti ohitse. Pystytin kotiini joulukuusen jo marraskuun puolella ja kuitenkin tuntuu, että se olisi paikalleen tuotu vasta äsken. Todellisuudessa siitä on jo siis ainakin kuukausi.

joulukuusi

Kuukauden päästä tähän aikaan ollaan jo pitkälti vuoden 2021 puolella. Tuossa vaiheessa eletään tammikuun loppua ja pian siitä jo ystävänpäivää. Ystävänpäivästä voikin alkaa odottaa kevättä ja maaliskuun lopussa viimeistään lumen sulamista, jos sellaista nyt ylipäätään etelään erityisemmin tulee. En ole erityinen talven ystävä, joten omassa ajatusmaailmassani pian alkava kevät on jo minulle tervetullut. Tähän väliin lisäksi hauska fakta, alan puhua keväästä aina jo heti tammikuussa. En tiedä miksi mutta vuoden vaihtuminen on minulle ollut aina myös talven loppu – vaikka se usein todellisuudeessa vasta alkaa.

Joulun jälkeen elämä on asettunut takaisin uomiinsa, vaikka tämän väliviikon onnellisena lomailenkin. Joulusuklaitakin on vielä jäljellä, niin lomaviikko sujuu lasten kanssa leppoisasti niistä, sekä joulupukin tuomista lahjoista kuten muun muassa lautapeleistä, nautiskellen. Ihan arkeen ei siis olla vielä palattu, vaikka vuoden vaihteen juhlinnan jälkeen siihen onkin aika taas kohdistaa katseensa. Vielä kuitenkin lomaillaan ja nautitaan tästä juhlien täyteisestä vuodenajasta.

joulusuklaat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.