Hae
My Project Is Me

Maanantai

Moi,

Viimein päästään aloittamaan viikko siten kuten kuuluukin elikkä terveellisesti. Oikeastaan on jo korkea-aikakin koska tuleviin kuukausimittauksiin on enää vain kaksi viikkoa (5.12) ja edelliset kaksi viikkoahan nyt on mennyt hieman erilailla kuin olisi pitänyt. Tämä marraskuu olikin vain neljän viikon mittainen pyristely tavoitteita kohti.

Maanantai on kyllä oikeasti ehkä huonoin mahdollinen punnituspäivä, koska jos joskus tulee herkuteltua, niin yleensä se on viikonloppuisin kun käy kyläilemässä jne. Näinhän kävi muun muassa eilen kun lähdin käymään äidilläni. Laskeskelin päässäni että tämän visiteeraamisen vuoksi sunnuntain kalorit nousivat jotakuinkin 2500:n ja näinhän ne kertyivät:

maitorahka sokerittomalla mehukeitolla ja myslillä, banaani, maitorahka sokerittomalla mehukeitolla, , noin 100g kuivattuja luumuja, kanasalaatti, kolme karjalanpiirakkaa joiden päällä leikelettä ja margariinia, pieni valkosuklaamousse-mustaherukkaleivos sekä pieni pala kuivakakkua.

En todellakaan tiedä että paljonko noihin kakkuihin paloi kaloreita (herkkujen suhteen olen kaloreista suhteellisen tietämätön) mutta annoin niille arvon 1000kcal. Enempää en tähän ruodi viimeviikon tapahtumia koska ne nyt on aikapitkälti tarkasteltavissa täältä.

No vastapainona tähän urheilin sunnuntaina myös melkoisesti. Ulkoilua kertyi yhteensä jotakuinkin 21km, josta osa taittui kävellen ja osa hölkkäillen. Lisäksi treenasin (tietysti) omat lihakset ja Jillianin dvd:n. Sunnuntaisin on muuten ihana, kun meillä on vauvauinti hetiaamusta siten että lähdetään pojun kanssa kävelemään kotoa uimahallille noin kahdeksan aikaan aamulla (matkaa yhteen suntaan noin 4km). Muita ulkoilijoita ei ihan kauheasti ole ja olo on ihan supertehokas koko päivän kun heti aamusta on tehnyt jotain liikuntaan liittyvää.  Samasta syystä tykkään myös kun käydään päivittäin (sunnuntaita tietysti lukuunottamatta) aamupäivisin lenkillä siten että puoleen päivään mennessä ollaan aina kotona. Jokatapauksessa, tänään oli matkassa kamera mukana ja ulkona sattui olemaan ensimmäinenn kunnon pakkasaamu:

Vielä sokerina pohjalle; Paino oli tänäaamuna 52,2kg elikkä ollaan takaisin siinä mihin kaksi viikkoa sitten jäätiin. Ja hieman itseasiassa ali :)Edellisviikon överiherkuttelusta selvittiin siis säikähdyksellä! Tällä kertaa..

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    upeita kuvia! eilen oli kyllä ihan mahtava ulkoiluilma 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Kiitos Mimmu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.