Hae
My Project Is Me

Parhaat venytykset yläselälle ja hartioille

Olen huono venyttelijä, myönnän sen heti. Kiireen varjolla tulee herkästi skipattua koko venyttelysessio treenin jälkeen ja uskottelen itselleni venytteleväni sitten illalla. Nykyisellään olen kuitenkin petrannut tavattomasti enkä edes muista milloin olisin viimeksi treeninjälkeiset venyttelyt skipannut. Ne varsinaiset syvävenyttely ja kehonhuoltotunnit loistavat edelleen poissaolollaan (satunnaisa kertoja lukuun ottamatta) mutta vähäkin on parempi kuin ei mitään.

Treenien ohella teen toimistotyötä eli istun/seison päätteen edessä 8h. Erityisesti niska-hartiaseutu joutuu koville, varsinkin jos työasento ei oikeasti ole ergonominen ja tähän venytykseen minulla on varsinainen viha-rakkaussuhde. Kuten aina kireissä lihaksissa, venytys ei tunnu järin mukavalta ja koska hartiaseudulla on aina jäykkyyttä niin.. Mutta liike venyttää ihanasti ja on oikeasti senverta tehokas että avaa jumit kiitettävän hyvin. Omaa, parasta, asentoa kannattaa hakea kokeilemalla käsien kulmaa vaihtelemalla.

P1010378

P1010379

P1010382

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Onpa kekseliäät ja tehokkaat venytykset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *