Hae
My Project Is Me

Liian roisia?

En ole varma alanko tulla vanhaksi mutta olen arastellut blogini bannerin vaihtoa jo jonkin aikaa. Olen vuosien aikana julkaissut itsestäni täällä lukuisia kuvia, joissa esiinnyt vähäpukeisesti (pääsääntöisesti bikineissä) ja en ole kyseisiä kuvia epäröinyt lainkaaan. Itseasiassa jo ihan alunperin kun bloggaamisen aloitin, päätin että laihtumistani koskeva kehitys tullaan esittämään kuvin – ja nimenomaan bikinikuvin. Kirjoitan yhteisössä, jossa moni on fitnesskisaaja ja esiintynyt, paitsi blogissaan myös mediassa, vähäpukeisena bikineissä. Osassa blogeja on nähty myös upeita kuvia ilman rihmankiertämää, tyylikkäästi tottakait. Ja silti, kaikesta tästä huolimatta minä olen arastellut asettaa banneriksi kuvaa, jossa esiinnyn alusvaatteet päällä. Kuvassa ei varsinaisesti ole mitään uutta ja yllättävää; Ei mitään, mitä täällä ei olisi jo nähty eikä varsinkaan mitään mihin ei isossa maailmassa olisi totuttu.

kansi_vauva_1

Kuva on vuodelta 2011, jolloin odotin esikoistani ja kuvasta on kiittäminen jo tuolloin lahjakasta Kristiina Männikköä. Nykyisestä raskaudesta ei vielä ole yhtä tasokasta otosta vaikka mielessä ajatus onkin käynyt. Tällä kertaa haluaisin kuviin luonnollisesti myös muun perheen.

4 kommenttia

 1. Ida kirjoitti:

  Ei oo liian roisia, kaunis kuva kauniista vartalosta. 🙂 Mukavaa joulun odotusta Teille! 🙂

 2. m kirjoitti:

  Todella kaunis kuva ja sinänsä ei ole yhtään roisia! 🙂
  Mutta semmoista tulee aina välillä mietittyä, että miltä itsestä tuntuisi nuorena nähdä äidistä esimerkiksi tuollaisia kuvia! Muidenkin nähtävänä. Voi olla että minulla on pieni ajatusmaailma, mutta tuli vain mieleen. Tosin niin kuin itsekin kirjoitit, netissä julkaistaan nykyään ties minkälaisia kuvia, ja tämä kuva ei tosiaan ole hyvän maun ulkopuolella. Ihanaa Joulun odotusta koko perheelle <3

 3. ulla kirjoitti:

  Aivan ihana kuva ! 🙂

  Ihanaa ja rauhallista Joulunaikaa !!

 4. Lisbet kirjoitti:

  Todella kaunis kuva 🙂 Ihanaa joulun aikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.