Hae
My Project Is Me

Takaisin arjessa

Moi,

Ihan ensimmäisenä suuri kiitos kaikille ymmärtäväisille ja ihanille kommenteille viimeisimpään viestiini liittyen. Hieman jännityksellä luin kaikki kommentinne ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Kiitos siis ymmärryksestä.

En aio sen suuurempaa numeroa tehdä meidän Tukholman reissusta. Totean vain lyhyesti että matka on nyt tehty, hyvin on syöty ja aamuherääminen tänään oli enemmän vaikeaa kuin helppoa. Pieni minilomani päättyi eilen illalla hyvän ystävän tapaamiseen kaupungilla ja arki on täällä taas.

Minun Tukholmaaani kuuluvat aina nämä muffinit..

Ja kaiken makeansyönnin jälkeen halusin ehdottomasti jotain suolaista tavatessani ystäväni

Arjesta puheenollen, olen löytänyt itselleni uutta lempilukemista; FitnessRx. Kyseessä on jenkkiläinen lehti, joka on jotain ”oikeiden” fitnesslehtien ja perus urheilulehtien välimaastosta. Tai näin ainakin on minun ajatusmaailmassani. Erityisen paljon pidän havainnoillistavista, liike liikkeeltä, esiteltävistä harjoituksista (sekä tietysti kauniista ja inspiroivan näköisistä ihmisistä tekemässä niitä!). Lisäksi sisältö tarjoaa mukavasti niin lyhyitä kuin vähän pidempiäkin artikkeleja, eli ihan oikeaa lukemistakin.

Kuinkas monelle lehti on tuttu? Mitä olette mieltä? Itse olen jo jonkin aikaa harkinnut jopa tilaamista suoraan kotiovelle..  Onko kellään muuten kokemuksia ulkomailta Suomeen tilattavista lehdistä?

14 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Itseäni kiinnostaisi kanssa nuo ulkomaalaiset, varsinkin Jenkkien lehdet, mutta millaista englantia niissä on? Kun itse joudun toteamaan englannin taitoni olevan todella heikko, niin uskaltaisiko niitä ostaa? Kun osassa on huomannut, että se englanti onkin melko selko lukuista kuitenkin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kuten vastaukseksi alempana saitkin niin siinähän sitä samalla oppii 🙂 Eilen oikein kiinnitin huomiota käytettyyn kieleen ja ainakin tässä tekstissä mainitussa se on äärettömän helppolukuista ja ymmärrettävää.

 2. Janina kirjoitti:

  Olen nyt kolme vuotta tilannut Jenkeistä Oxygen nimistä fitnesslehteä enkä aio koskaan lopettaa! Kaksi vuotta tuota lehteä taisi olla n 80€, ilmestyy siis joka kuukausi. Hyvin on tullut perille ja ongelmatilanteissa saa heti super-apua! Lehti on sisällöltään samanlainen kuin FitnessRX, sen tilaamistakin miettinyt. Paljon parempia ja kattavampia kuin yksikään suomalainen, tämä toki oma mielipiteeni. Mutta sunmasummaarum, posti kulkee ja lehti kolahtaa joka kuukausi luukusta 🙂 Suosittelen!Mitä ylläolevan anonyymin kielikysymykseen: vaikka jokaista sanaa ei ymmärtäisi, jokaisen lauseen pointin ymmärtää. 😉 Ja lukemallahan se kielitaitokin paranee! 😉

  • jennie kirjoitti:

   Tämä Oxygen olikin itselle ihan uusi tuttavuus.. Saakohan sitä näin alkuun irtonumerona jostain? Täytynee käydä tutkimassa (nettisivuillehan ängin heti!). Hienoa kuulla että toimitus Suomeen pelaa ja ilmeisesti hintakin tulee irtonumeroita edullisemmaksi. Kiitos.

  • Janina kirjoitti:

   Irtona saa ainakin Stadin Akateemisesa Kirjakaupasta 😉 maksaa n 7-9 €, joten tilaaminen tosiaan tulee reippaasti halvemmaksi! Nää on sellaisia kulta-lehtiä ettei niitä voi heittää pois vaan kierrätetään ystävältä toiselle ja tietysti takaisin! 😉

 3. Nana kirjoitti:

  Mä oon kanssa välillä lukenut FitnessRX lehteä, ja tykkään kovasti 🙂 Kotiin tulee myös Oxygen lehti, kuten edellisellä kommentoijalla. Päivä on aina pelastettu kun lehti odottaa postilaatikossa 🙂

 4. Jenna kirjoitti:

  Ihanan näkösiä noi muffinit! Mitä niissä onnn? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Rasvaa, rasvaa ja sokeria 😀 Ei mutta juuri kuvassa näkyvät jättiyksilöt ovat Cheese cake ja Carrot Cake. Äärettömän makeita ja ISOJA. Kuuluvat minulla tosiaan Tukholmaan erottamattomana osana.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Hei, saako kysyä: Mietit taannoin PTn hankkimista. Olet kuitenkin ainakin kuvien perusteella päässyt tosi hyvään kuntoon itsenäisestikin. Oletko ennen treenannut kuntosalilla eli olivatko liikkeet tuttuja? Vai pääsitkö liikkeisiin ”sisälle” vain tekemällä ja matkimalla muita? Miten olet suunnitellut ohjelmasi? Ihan itse vai jonkun avulla. Jotenkin itsellä pelko että teen liikkeet väärin jos lähden ilman ammattilaista kuntosalille ”tempomaan”. Kiitos kaunis jos jaksat vastata!Niin ja itse olen tilannut erästä sisustuslehteä jo vuosia ruotsista – hyvin toiminut tämäkin!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos paljon:) Aiempaa salikokemusta ei ollut joitain lukionaikaisia liikuntatunteja lukuunottamatta. Jäsenyyteeni kuului alussa PT-tapaaminen, jonka kanssa tehtiin ohjelma ja käytiin liikkeet läpi. Sittemminhän olen itse muokannut ohjelmaa ja tutustunut laitteisiin. Eiväthän ne laitteet mitään erityistiedettä ole mutta oman mukavuuden vuoksi voi olla kiva että ensimmäisellä kerralla on joku asiantumtevampi (pt, saliohjaaja, ystävä) mukana auttamassa. Kun jo jotkin liikkeet ovat tuttuja ja varmoja, on paljon matalampi kynnys lähteä kokeilemaan aikanaan jotain uutta ja etsimään oikeaa liikerataa. Itse muistan varsin hyvin kun ensimmäisillä kerroilla meni koko pakka ihan sekaisin jos jokin laite, johon olisi pitänyt seuraavaksi mennä olikin varattuna.. Tsemppiä vain aloittamiseen!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Mistä täältä pk-seudulta löytää diet now lehteä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.