Hae
My Project Is Me

Hieman lukemista

Moikka,Minusta on tullut aikakauslehtien suurkuluttaja ja viimeaikoina sydämeni on vienyt erilaiset urheiluun, terveellisiin elintapoihin sekä laihduttamiseen keskittyvät versiot. Viime viikolla törmäsin kaupassa Naisille suunnattuun Muscle&Fitness lehteen ja eihän se auttanut muuta kuin tämä kantaa kotiin.

Sisällöltään lehti tarjosi inspiroivien amerikkalaiskaunotarten lisäksi hyviä treeni- ja ruokavinkkejä sekä jonkin verran myös aiheeseen liittyviä artikkeleja sekä uutisia. Lehden ykkösanti on kuitenkin ehdottomasti kuvalliset salitreenivinkit ammattimalleineen (jotka siis sanomattakin ovat enemmän kuin inspiroivassa kunnossa!). Pakko vielä todeta että tämän lehden vuoksi en viime viikolla jonain niistä kerroista kun herkutella himoitsin mennyt ja sortunut.

Lehtihän on suomennettu versio amerikkalaisesta alkuperästään ja onkin ihan tervetullut tuulahdus maailman menoista. Mitä ilmeisimmin lehdestä olisi mahdollisuus laittaa tilaus menemään jotta jatkossa tämän saisi suoraan kotiin kannettuna. En ihan vielä tätä kuitenkaan tehnyt mutta mielessä kyllä on. Lehti ei kovin usein ilmesty (vuonna 2012 neljä numeroa) mutta vuodesta 2013 tarkoitus olisi ilmestyä kuudesti miesten vastaavan version tavoin. Lehteen voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.muscle-fitness.fi.

Sen sijaan minkä menin tilaamaan kotiin, oli Menaiset Sportti, joka tuli postissa eilen. Lehti vaikuttaa mielenkiintoiselta, joskaan ei jostain syystä yhtä trendikkäältä kuin vaikkapa Fit. En oikeastaan osaa sanoa mistä tämä tarkalleen johtuu mutta näin kuitenkin jostain syystä on. Liikkumisen ja terveyden lisäksi lehteen mahtuu roppakaupalla kauneudenhoitoa. En vielä ehtinyt kuin kahlata lehden läpi sen enempää tutustumatta artikkeleihin mutta sisältö vaikuttaa kuitenkin mielenkiintoiselta ja melko asiapitoiselta. Tänään lehti pääsee mukana työpaikalle matka- ja lounaslukemiseksi.

Mainittakoon nyt tähän loppuun että tuon Sportin lisäksi tilailen siis Fittiä, Kg-lehteä, Elleä sekä Vauvaa ja Kaksplussaa. Irtonumeroina ostan yllättävän säännöllisesti brittijuorulehti Closerin, enemmän tyyleihin keskittyvän Lookin sekä teemanumerona ilmestyvän Celebrity Diet Now:n, joka on siis Now-roskalehden laihdutteluspesiaali. Muita lehtiä tulee ostettua ennemminkin vain oikeasti todella satunnaisesti.  On tässä lukemista kerrakseen jokaiselle kuukaudelle 🙂

6 kommenttia

 1. Mademoiselle Miau! kirjoitti:

  Mistä olet ostanut tuon celebrity diet now:n? Houkuttavan tuntuisia lehtiä! Taidankin käydä nuuskimassa stockan akateemisesta lehtiä heti tänään 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Se on hyvä lehti ;)Silloin tällöin kun se ilmestyy niin juurikin joko Stockalta taikka sitten ihan vain näitä laatulehtiä myyvältä Ärrältä olen sen käynyt noukkimassa. Tuo viimeisin on tainnut kyllä ilmestyä jo hyvä tovi sitten (täytyy myöntää etten ole vähään aikaan käynyt katsomassa olisiko uutta jo ilmestynyt..). Kesäksi ainakin on yleensä tullut uusi numero joten sitä odotellessa..

 2. Marja kirjoitti:

  Aaah, sielunsisko! Mulla löytyy kanssa kotoa vino pino lehtiä, ihan joka lähtöön! Tammikuussa muutin Ruotsiin, ja täältä on vielä vähän hakusessa ne omanlaiset lehdet, etenking Kg-lehteä ja Trendiä on ikävä! Tarpeitani lähimpänä onkin varmaan paikallinen I Form, mutta sekin sisältää esim. Sportti-lehden tapaan ehkä turhan paljon lajijuttuja – kesällä pyöräilyä ja talvella hiihtoa… Ei ihan meikäläisen heiniä 🙂 Etsintä jatkuu! Ja toisaalta kotimaiset lehdet saa varmaan suurin piirtein samalla hinnalla tilattua tännekin.Lukuiloa!P.s. Jalat ja peppu olivat ihan velliä eilisen ekan salitreenin jälkeen, ja nyt ei tulisi kuuloonkaan nousta portaita.. Askelkyykyt tehosivat!

  • jennie kirjoitti:

   Mitähän ruotsinkielistä lehteä yksi päivä tutkailin innostuneena kunnes totesin että kielitaitoni on sen verta heikolla pohjalla että parempi vain jättää hyllyyn :DJa salitreenistä ei voi muuta todeta kuin että eikö sen näin pidä mennäkin? Ainakin toisinaan 🙂

 3. Jenni.S kirjoitti:

  Mä tilasin ton Muscle&Fitnessin lehden, ihan hyviä juttuja ja tsemppasi kyllä. Sais vaan tulla vähän useammin 🙂 Me naiset sportista oli kanssa joku tarjous ja mietin että millainen on… Laitahan vinkkiä, kannattaako tilata.

  • jennie kirjoitti:

   Se voi olla että joutuu itsekin sortumaan tilaukseen. Oton tuon Sportin myös jonkin erikoisalkajaistarjouksen innoittamana ja joudun kyllä varmaan tekemään niin että päätän sen laskutuskauden loppuun heti alkuunsa. Sinänsä lehdessä ei ole mitään vikaa mutta jotain siitä tuntui puuttuvan. Muutama mielenkiintoinen artikkeli mutta pääosin hieman tylsähkö. Lehtihän kuitenkin on uusi ja varmasti muovautuu pitkälti vielä lukijatoiveiden mukaisesti kuitenkin aihealueen säilyttäen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.