Hae
My Project Is Me

Tahaton välipäivä ja tunnustus

Moi,

Pahoittelen että eilen jäi kirjoittamisesta tahaton välipäivä. Olin vaihteenvuoksi vuoteenomana kärsimässä äärettömästä pahoinvoinnista ja niinpä kaikki muu sitten jäi. Itseasiassa minulla oli jo hieman heikko olo perjantaina mutten antanut sen häiritä. Eilinen menikin sitten miten meni ja katsotaan mitä saan tänään aikaiseksi, jos mitään.

Olen aina ollut ”herkkävatsainen” eli jos jossain on joku vatsatauti liikenteessä niin minä saan sen satavarmasti. Tällä kertaa sitä on päiväkodissa. Jostain syystä en kuitenkaan ulkomailla ollessani ole koskaan kärsinyt vatsaongelmista vaikken mitenkään varovainen ruokailujen suhteen olekaan..  Tämä on nyt vain jo jokseenkin uskomatonta kun tauti on toinen lyhyen ajan sisään. Perjantaina vielä syyttelin pahoinvoinnista raskautta mutta eilisen syömättömyys- ja juomattomuuskuurin jälkeen epäilen jälleen jotain ihan muuta. Hyvät viikonloppusuunnitelmani ulkoilusta menivät nyt siis ihan mönkään.

Tajusin muuten tänä aamuna että joulukuun kk-mittojen päivitys on jäänyt välistä viime maanantailta.Huomenna siis sitten niiden aika. Ainakin mikäli olotila sen sallii. Juuri nyt ainakin tuntuu taas olevan paranemaan päin, eli tällä kertaa selvittiin helpolla. Toivottavasti.
 
Sain myös jokunen aika sitten Hennalta tunnustuksen, johon otan osaa tässä ja nyt (ennenkuin taas unohtuu). Kiitos paljon ja pahoitteluni tästä luvattomasta viivästyksestä vastausten kanssa. Haastepuolena on kertoa kahdeksan asiaa itsestäni. Yritän keksiä jotain uutta, katsotaan miten käy.

1. En varsinaisesti ole koskaan välittänyt talvesta. Onneksi kevät ja kesä ovat jo melkein tässä sillä kaikkea kivaa tapahtuu näillä näkymin noin kolmen- neljän viikon sykleissä. Onpahan asioita mitä odottaa kuten joulu, Tampereen matka, Tukholman risteily, talvilomaviikko jne. 

2. Vaikka joulusta paljon pidänkin, joudun todennäköisesti tänä vuonna jättämään joulukoristelut väliin. Syynä on tämän talouden pikkutuholainen, joka repii kaiken irtonaisen mennessään. Ensi vuonna sitten.

Vuodelta 2011

3. Popcornit ovat parempia kuin sipsit. Jostain syystä popparit myös maistuvat leffateatterissa paremmalle kuin missään muualla.

4. Toivoisin joskus pääseväni pitkälle, useamman kuukauden mittaiselle, ulkomaanmatkalle. Ehkä sitten eläkkeellä. Ellei lottovoitto joskus osu kohdalle. 

5. Lottovoitosta puheenollen, ensiksi varmaan täytyisi alkaa lottoamaan. Olen tätä puhunut jo vuoden verran mutta onko lottorivejä näkynyt? No eipä ole. Ehkä ensi viikolla.

6. Odotan äitiyslomalle jäämistä. Minusta viime kerralla kotonaoloaika oli parasta (vaikka kieltämättä töihinkin oli ihan mukava lähteä). Toiset kummastelevat tulevatko hulluiksi mutta itse olin jo silloin, ja olen delleen, sitä mieltä että voisin vaikka jäädä ikuisiksi ajoiksi kotiäidiksi jos se olisi taloudellisesti mahdollista.

7. Teen joka vuosi itse joulukortit. Olen tehnyt jo useana vuotena enkä todellakaan aio lopettaa nytkään. Ps. Tämän vuoden kortit tein jo viime viikolla, nyt ne pitäisi vain saada postiin saakka.

8. Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä, olen 28-vuotias. Olen pantannut tätä paljastusta pitkään mutta tässä se nyt on kaikille julkistettuna. Mitään kaunistelematta, mitään selittelemättä.

Harvinaista kuvaa viime elokuulta synttäriskumpan kanssa Vierumäen urheiluopistolta

12 kommenttia

 1. Tea kirjoitti:

  Voi ei! Toivottavasti noi huonot olot poistuisivat. Tiedän kokemuksesta, että tuo on aivan kamalaa, kun huono olo (niin ihanan asian takia) lamaannuttaa täysin. Ja hei, olet nuorempi kuin minä! 😉 Olin kyllä ajatllut, että varmasti aika saman ikäisiä ollaan ja eihän siinä taida olla kuin vuosi eroa. 😀

  • jennie kirjoitti:

   Jeee 😀 Juuri teidän, vai meidän (:D) omanikäisten olemassaolon vuoksi uskaltauduin minäkin syvimmän salaisuuteni paljastamaan 😀

 2. Anonymous kirjoitti:

  Oon aina luullut että oot joku parikymppinen. 😀

  • jennie kirjoitti:

   Senpä takia en ole iästäni pahemmin huudelltukaan 😀 Se on minulle jotenkin arka paikka kun olen niin ”vanha” mutta kun näitä kanssabloggaajia löytyy omasta ikäluokastani niin mielettömän paljon niin ehkäpä minäkin uskallan paljastua yhdeksi heidän joukostaan 😀

 3. Pia kirjoitti:

  Mä en myöskään viitti kotiin laittaa hirveesti joulua, kun on 2 silppuria kissojen muodossa :’D

 4. Anonymous kirjoitti:

  Olin ihan varma että oot mun kanssa saman ikänen eli 26, mutta ei voi kyllä muuta sanoa kun että upeasti olet säilynyt! Harva 28 vuotias omaa noin timmin vartalon, monella tuuppaa persus leviämään kummasti kolmea kymppiä lähentyessä 😀 Jospa minäkin sitten parin vuoden päästä oon yhtä beibe :DTsemppiä raskauteen!-Minttu

 5. Anonymous kirjoitti:

  Hei!Sulla on ihana, positiivinen ja inspiroiva blogi!Luin viime joulun aikaisia postauksiasi ja siellä tulivat vastaan sellaiset ihanan näköiset herkut kuin Vermont maple walnut pie ja Sticky toffee pudding. Voisitko mahdollisesti jakaa näiden reseptit vai ovatko tarkoin varjeltuja sukusalaisuuksia?:)t. Mirri

  • jennie kirjoitti:

   Sticy toffee puddingia olin ajatellut (kaikesta epäterveellisyydestään huolimatta) valmistaa vielä tässä joulunaikaan. Ja kaivan sinulle tuon saksanpähkinäpiiraan reseptin esiin mahdollisimman pian.

  • jennie kirjoitti:

   niin, sticky k:lla lisättynä 😀

  • Anonymous kirjoitti:

   Voi ihanaa, kiitos sinulle!Itsellä myös raskauskilojen tiputus-projekti menossa, poikani täyttää parin päivän päästä 1v 🙂 Mutta jouluna aion siis hillitysti herkutella!-Mirri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.