Hae
My Project Is Me

TJ 3 ja lähtölaskentaa uuteen elämänvaiheeseen

Moi,

Kuten jo viikko sitten ennustinkin, jäi edellinen viikko melko vajaaksi liikuntojen suhteen. Jostain syystä en ollut alkuviikosta parhaimmillani mutta loppuviikkoa kohden mieliala koheni kummasti. Jonain aamuna oikein muistan miettineeni sängyssä että jaksanko nousta ylös lainkaan vai pitäisikö vain jäädä nukkumaan. En kuitenkaan enää saanut unenpäästä kiinni ja niinpä lähdin salille jokatapauksessa.

Kävin myös uimassa, vaikkei sitä ole viikkoliikuntoihin kirjattukaan. Tälle kirjaamattomuudelle on myös ihan täysin pätevä syy – uin ehkä 300m ja loput ajasta vain vesihieronnasta ja höyrysaunasta. Olen tässä aikojen saatossa todennut että uiminen ei ole minun juttuni vaikka siellä sinnikkäästi olenkin käynyt. Enää olisi jäljellä tämä yksi tiistai sillä ensiviikosta olen jo kotona. Itseasiassa jään kotiin jo nyt keskiviikkona, eli työpäiviä on jäljellä tasantarkkaan kolme ennen kotiäitiyden pariin siirtymistä.

Esikoinenhan tulee siirtymään kotiin kanssani ja liikuntarytmit, samoin kuin kaikki muukin, tulevat hakemaan omaa paikkaansa päiväjärjestyksessä. Salille meno onnistuu siis jatkossa vain silloin kun lapsiparkki on avoinna ja/tai poikaystäväni on kotona – ellen sitten tahdo edelleen pitää kiinni tästä aamuviiden heräämisestä ilman välttämätöntä pakkoa. En ehkä olekaan ihan vielä suunnitellut koko kuviota enkä varsinkaan sitä aikaa kun uusin tulokas saapuu. Hienoisessa harkinnassa tosin on salijäsenyyden jäädyttäminen jokuselle kuukaudelle mutta mietitään nyt vielä hetki.

Vaikkei viimeviikko siis liikunnallisesti mikään huippusuoritus ollutkaan, olen silti äärettömän iloinen muutamasta pikkuseikasta, joita viime viikolla tapahtui

Osa kaduista on lakaistu puhtaaksi ja kävely hiekoittamattamalla tiellä on ihanaa!

Sain pitkäaikaishankintoja aikaiseksi kun viimeinkin ostin soijalesitiinirakeita, lisää mantelimöhnää sekä kookosrasvaa

Kuulin kommentin ”Miten voit olla noin timmissä kunnossa muutoin vaikka raskaus on jo noin pitkällä” (Oma olonihan on kuin muumimammalla:D)

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, me muutamme eli saimme asunnon.

Kuva

15 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Onnea uudesta asunnosta!! Muutatteko lähelle nykyistä asuntoa? 🙂 -T

 2. Adelheid kirjoitti:

  Mistä ostat tota mantelimöhnää? Tsemppiä muuttoon. =)

 3. Anonymous kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! Ja kyllä, olet timmissä kunnossa vaikka raskaus onkin noin pitkällä 🙂

 4. Merita H kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin ! 🙂 Ja minä taisin tuossa vaiheessa raskautta jo maata sohvan pohjalla armoa huutaen 😉 Tosin sillon en vielä ollu tätä elämäntapa muutostakaan aloittanut. Mä niiiin odotan että täälläkin putsattais nuo tiet,on tosi epämiellyttävää lenkkeillä ku pikku kivet peittää tiet ! :/

 5. miku kirjoitti:

  Hei! Oletko käyttänyt palautumisjuomia raskauden aikana, jos olet, niin mitä? Onnea uuteen kotiin ja loppu odotukseen!:)

  • jennie kirjoitti:

   Palautusjuomat jäivät kokonaan kun oma pussukkani loppui alkuraskaudesta. Muistan kyselleeni asiasta ja totesivat silloin että jos kokee aivan välttämättömäksi käyttää niin tulisi suosoa suomalaista ainesosaluettelon varmistamiseksi. Satunnaisestihan olen kyllä syönyt proteiinipatukoita jne mutta mitään säännöllistä käyttöä ei tämänkaltaisille lisäravinteille ole ollut

 6. Anna kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! Kiinnostuksella ja inspiroituen olen seuraillut ensin kotitreeniäsi äitiysloman aikana, sitten salitreeniäsi ja nyt on kiva katsoa, mitä kaikkea keksit toisen raskauden jälkeen!

 7. jennie kirjoitti:

  Oi ihana 🙂 Kiva se on tosiaan katsoa itsekin mitä keksiikään..

 8. Anonymous kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin 🙂 Ja tsemppiä loppuraskauteen. Nopeasti on aika mennyt, tuntuu että vasta ilmoitit odottavasi :)Mielenkiinnosta kysyn, että miten käytät tuota mantelitöhnää? Ja miten on sujuneet tilauksesi iherbistä? Oletko tilannut paljon kerralla, eli miten tulli?

  • jennie kirjoitti:

   Minusta taas tuntuu päinvastaiselta, olen ollut odottaja jo iäisyyden 😀 Mantelitöhnää olen työntänyt yleensä rahkan sekaan (ja joskus jossain suklaahuuruhimoissa syönyt suoraan sellaisenaan sen teelusikallisen – voin sanoa ettei tee mieli enempää sitä tai suklaatakaan) :DIherbin tilauksissa ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa, joskin ensimmäisessä tilauksessa syystä tai toisesta kesti useampi viikko. Tullimaksujakaan ole tullut vaikka viimeisin tilaus oli musitaakseni jopa melko iso. Nythän en ole aikoihin tilannut sieltä mitään, joten aivan tuoreita kokemuksia ei ole mutta paljon käytetty firmahan se on.

 9. Tiina kirjoitti:

  En muistaakseni ole koskaan ikinä mitään kommentoinut blogiisi, vaikka tämä on oikeastaaan se ensimmäinen ”terveysaiheinen” blogi jota aloin seuraamaan joskus yli vuosi sitten. Tsemppiä raskauden viimeisiin hetkiin ja täytyy sanoa että odottavanakin näytät jotenkin terveen timmiltä! Myös minä harjoittelen tätä bloggaamista, käy tutustumassa: kaunisaja.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.