Hae
My Project Is Me

Aurinko on vaatinut veronsa

Jos joku ei ole vielä huomannut niin ulkona on ollut mitä ihanimmat ilmat. Ainakin täällä etelässä on aurinko hellinyt sen verta mukavasti että minua ei haittaa lainkaan muutaman tutun vieläkin etelämmäs suuntautuneet rantalomat. Toki, maisemanvaihdos on aina tervetullutta mutta näissä lämpöasteissa olo on ollut kuin jossain ihan muuaalla.

IMG_2788

P1190191

Olen toteuttanut jokaisen suomalaisen kansallisvelvoitetta siitä, että aurinkoisella säällä ollaan ulkona. Aamusta ovi on auennut ja sulkeutunut perässä illemmalla. Joinain päivinä jopa ruokailut on hoidettu piknik-periaatteella eli aurinkoaika on todellakin maksimoitu. Talven jäljiltä kalvakka ihoni ei ehkä ole ollut yhtä innoissaan auringosta kuin minä mutta tämän päivän puna on huomisen bruna. Mistään pahemmanlaatuisesta auringossa palamisesta ei suinkaan ole kyse mutta se perinteinen punoittava olkapää ja rintalasta löytyy nyt täältä.

P1190134

P1190101

Koska aikaa on täytynyt viettää ulkona auringossa, on blogin äärelle ollut muka liian vaikea päästä. Käsi sydämellä voin vannoa että päivittäin olen ajatellut että sitten illalla mutta — mutta kokopäiväinen ulkonaolo on vaatinut veronsa ja sisälle päästyäni, sekä kotityöt hoidettuani, olen oikeasti sammunut kuin saunalyhty. Ehkä itseasiassa ihan hyväkin niin, sillä tässä ajassa on ehtinyt päähänkin muutamakin postausaihe kehkeytyä. Nyt kun vain saisi vielä aikaiseksi kirjoittaa ne ylös.

Translation: When there is sunny, go and stay out

Olen itse usein mielessäni hykerrellyt muiden blogistien postausten käännöksiä, ne kun tuppaavat olemaan nasevan hauskoja. En koskaan ole käsittänyt miten he tämän taiteenlajin hallitsevat mutta tänään välähti minullakin.

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Kyllä kelpaa tämä lämpö ja aurinko !!!! Talvea ei enään muistakaan 😀 Mutta , mitäs raejuustoa tuo tuollainen on ??

    • jennie kirjoitti:

      Oih, olen melkein unohtanut vastata, shame on me.. Mutta siis, ihmettelin aivan samaa itsekin ja ostin sekä petyin. Pohjalla on sitä itseään eli joko kurkkusalaattia tai mango chutneytä (muutama rkl) ja päällä sitten sitä raejuustoa. Ei jatkoon mutta jos haluaa kokeilla niin Lidlistä löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.