Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Marsin makuinen proteiinipatukka

Kaupallinen yhteistyö: FK-Tuonti

Kaupallinen yhteistyö: FK-Tuonti

Kun ensimmäisen kerran kuulin Marsin makuisesta proteiinipatukasta, pyysin avopuolisoani sellaisen minulle tuomaan. Myöhemmin sain blogini kautta kunnian tutustua tähän tuotesarjaan tarkemmin ja huomasin että tarjonta on huomattavasti laajempi kuin vain se mielenkiintoni herättänyt, mainittu parempi versio Mars-patukasta.

P1160605

P1160576

FK- Tuonnin edustama Nutramino on Tanskalainen lisäravinnebrändi, jonka alta löytyy laaja skaala paitsi erilaisia patukoita niin myös juomia sekä varsinaisia ravinteita eli jauheita. Suomenkielisiä sivuja heillä ei vielä ole, tai en ainakaan sellaisia löytänyt mutta facebookista löytyy juttua englanniksi.

Itse olen oikeastaan tutustunut vain proteiinipatukoihin, joista koko ajatus alunperinkin  lähti. Mainittu parempi Mars-patukka edustaa sarjan herkuttelupuolta, josta löytyy myös muita karkkimaisia makuinspiraatioita kuten Bounty ja Snickers. Toistaiseksi omaan makuuni parasta on ollut kuvassa näkyvä Vanilla Caramel, joka myös näyttää todellisuudessa juuri siiltä kuin kuvakin lupaa.

P1160593

Jos haluaa patukaltaan vielä parempia ravintoarvoja, löytyy nautittavaksii myös keveämpi Lean-vaihtoehto. Nämä ovat rakenteeltaan kuorruttamattomia, Quest Bar-tyyppisiä vaihtoehtoja (postauksen ensimmäinen kuva) ja sisältävät myös aimo annoksen kuituja. Sokerin sijaan, makeutukseen on käytetty myös steviaa, johon en ainakaan muilla valmistajilla ole törmännyt.

P1160595

Nutraminon tuotteita myydään ainakin suurimmissa netistä löytyvissä lisäravinneliikkeissä sekä osassa Budget Sport-liikkeitä. Erilaisia patukoita, ja valmistajia, on tullut markkinoille viimeisen vuoden aikana melkoisia määriä ja tämäkin oli itselleni entuudestaan tuntematon brändi. Voisinkin pyrkiä tekemään uuden protskupatukkavertailun sillä edellisestä alkaa olla melkoisesti aikaa.  Entä te, onko Nutramino teille tuttu?

Kaupallinen yhteistyö: FK-Tuonti

17 kommenttia

 1. Sara kirjoitti:

  Itse olen kerran maistanut kyseistä patukkaa ja hyvää ravintoarvoihinsa nähden kyllä on! Ja joo tee ihmeessä jonkinlainen päivitetty proteiinipatukkatesti!! 🙂

 2. piipa kirjoitti:

  Ainakin nuo LEAN patukat maistuu ihan hirveiltä kaikki! Eli jos tarjolla on QuestBar, niin otan mielummin sen. Muutenkin nuo nutraminon tuotteet on aika kuraa kaikki noin niinkun ravintoarvoiltaan. Hirveesti sokeria loppupeleissä oikeastaan kaikissa tuotteissa. Ja jos pitää jotain mars-patukan kaltasta ostaa niin jätän kyl ton nutraminon väliin, ostaa mielummin sit sen oikeen mars-patukan samantien.

  • jennie kirjoitti:

   Makuasioista ei onneksi voi kun kiistellä 😉 itse en taas juurikaan välitä kehutuista questbareista lukuunottamatta muutamaa makuvaihtoehtoa

 3. Linnea kirjoitti:

  Myös k supermarket ja cittareissa olen noita nähny(sekä maistanut) 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Hyvä tietää, itseasiassa k-ketjulla on muutoinkin mielestäni melko laaja valikoima erilaisia lisäravinteita (nimenomaan patukkamuodossa) tarjolla.

 4. Katarina kirjoitti:

  Joo söin tuon bounty tyyppisen kerran. Epäilykset heräs, koska se oli niin hyvää ja vasta site katoin ravintosisältöä. Ja ostin sen ku myyjä suositteli niin en ymmärtäny etukäteen tutkia. Melken sama ku oisin syöny alkuperäsen.

  Tämä juuri näissä patukoissa etenki sellasille kellä ei oo omaa ymmärrystä ravintosisällöstä. Napataan vähä ”terveellistä” protsku patukkaa naamaan. Tarkkana saa olla.

  Herkullinen tuote kyllä. Protskupatukkana ei kyllä aja asiaansa. Ja snickers on halvempi. 🙂

  • piipa kirjoitti:

   Juuri tätä mäkin vähän ajoin takaa aikaisemmalla kommentillani! Alkuperäsessä marspatukassa on jopa vähemmän kaloreita kun tossa nutraminon caramel vanillassa. Karkkipatukka kun karkkipatukka.

   • jennie kirjoitti:

    Totta, tuoteselosteiden kanssa saa olla tarkkana ja näissäkin karkkipurkin patukoista tosiaan on myös sitä sokeria melkoisesti – josta toki päästään siihen mitä olen muidenkin vastaavanlaisten karkkien auhteen sanonut, saa niistä kuitenkin myös sen proteiinin hidastamaan verensokerin nousua ja lisäämään kylläisyyden tunnetta.

    Samaiseata syystä mainitsinkin sen että parempia ravintoarvoja haluavalle, löytyy nuo lean-versiot. On nimittäin olemassa myös valmistajia, joilla on vain tarjota tätä kalliimpaa karkkia 🙂

 5. *ässä* kirjoitti:

  Mun suosikit on Naturally high protein ja maut kookos ja lakritsi ? 15g proteiinia, 3.4g sokeria ja 3.6g rasvaa. Eli hyvät sisällöt mutta menee täydestä myös makeanhimoon? ps. Paljonko raskaus yli? Naistenpäivä olis hyvä päivä synnyttää??

  • jennie kirjoitti:

   Oi, tuo kookos on hyvää 🙂 samoin kuin pidän niistä uusista nixnax-patukoista jos näistä vähäsokerisimmista puhutaan.

   Tänne synnärille sen sijaan pakkasin matkaan näitä nutraminon tuotteita kun niitä sieltä kotoa kerran löytyi 😉 eli raskaus on nyt onnellisesti päättynyt ja tytön sekä protskupatukpisen kera ihmetellään tätä maailmaa <3

   • *ässä* kirjoitti:

    Voi onnea paljon!! ? mä arvelin että tyttö tulee!!❤ tänäänkö syntyi? Minkä kokoinen käärö tuli??

    • jennie kirjoitti:

     Kiitos, onnellinen olo onkin 🙂 neiti syntyi itseasiassa jo sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, eli ei aivan naistenpäiväksi osannut tähdätä mutta muistutti samalla että maanantait voivat olla ihmeitä täynnä

 6. Helzu kirjoitti:

  Nutraminon proteiinivettä, makuna hedelmä, on tullut kerran juotua. Se oli hyvää. Kuin raikas mehu. Tuotteita myy Fresh Fitness- kuntokeskukset myös. Patukoita ei ole tullut maistettua vielä. ONNEA TUOREELLE ÄIDILLE.

 7. Anita kirjoitti:

  Fastin naked patukat taitaa olla myös makeutettu stevialla muistaakseni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *