Hae
My Project Is Me

Lauantaimotivaatiota

Lyhyesti ja yksinkertaisesti;

Niin totta ja sopii hyvin jatkoksi jo aikaisempaan oivallukseeni, joka vaati hieman muistuttelua. Joskus todellakin tekee mieluummin jotain kuin jättää tekemättä kokonaan vain esimerkiksi sillä tekosyyllä ettei voi tehdä niin hyvin/pitkästi/tehokkaasti/usein kuin ehkä haluaisi. Liika täydellisyydentavoittelu aiheuttaa helposti vain sen ettei tule tehtyä senkään vertaa (uskokaa pois, tiedän mistä puhun). Ajatellaanpa vaikka minua ja gymstickiäni, jonka kanssa en ole saanut oikein mitään aikaiseksi koska odottelen täydellisen sarjan keksimistä. Yhtähyvin voisin tehdä edes niitä jo hyväksi havaittuja liikkeitä samalla uusia miettien. Eli siis parempi todellakin tehdä jotain kuin olla tekemättä mitään!

Mikään ei ole parempi päivä aloittaa kuin tämä, eikä mikään hetki ole parempi kuin tämä. Jos oikeasti odottelee sitä ”täydellistä hetkeä” niin saa odottaa ikuisuuden ja siinä ajassa olisi monta muutosta jo ehtinyt tapahtumaan. Eli kyllä, joskus myöhemmin tiedän toivovani että olisin aloittanut tänään.

Noniin, kaikki ei sitten sujunutkaan ihan suunnitellusti. Ei se mitään haittaa, seuraavasta hetkestä (siis todellakin hetkestä, ei huomisesta tai ensi maanantaista vaan hetkestä) jatketaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Jos ei onnistu, yritetään uudestaan niin monenmonta kertaa kunnes onnistuu.

Aivan. Onnistumisen salaisuus ei todellakaan ole se yksi onnistunut kerta. Yhtälailla yksi epäonnistuminen ei kaada projektia. Jokainen valinta kuitenkin merkkaa, niin hyvässä kuin pahassa, joten hyvien valintojen tekeminen kannattaa.

Ja loppujenlopuksi sinnkkyys palkitaan aina! Ehkä muutos ei ole silmiinpistävä päivässä tai kahdessa ja omalle menestykselleen sokeutuukin helposti mutta hitsit, jos vain jaksaa jatkaa niin kaikki on mahdollista!

Nyt näillä ajatuksilla ja asenteilla eteenpäin!

15 kommenttia

 1. Inka kirjoitti:

  Voi kiitos tästä tsempistä! Näillä eväillä eteenpäin. Juuri tulin aamulenkiltä. 🙂

 2. Marja Vesala kirjoitti:

  Kiitos motivaatiobuustista! <3

 3. -E- kirjoitti:

  Kun vaan ei olisi iskenyt kesäflunssaa 🙁 Motivoiva teksti, ihana sää ja intoa, mutta pakko ajatella sitten kun paranen. ÄÄH, turhauttavaa!!

 4. caisha kirjoitti:

  Ihana motivaatio postaus! 🙂 kysynkin sinulta, onko mitään mahdollisuutta saada peppuun hieman pyöreyttä kotikonstein? Salille ei tällä hetkellä mulla oo maholliduutta mennä, oon tehnyt kotona jumpatessa kyykkyjä, askelia ja paria muuta reisiin ja peppuun kohdistuvaa liikettä, mutta kaipaisin jtn uutta ja ehkä lisättävääkin jumppiin.

  • jennie kirjoitti:

   Haluan sanoa ja uskoa että jotain voi todellakin tehdä! Toki kaikki treeni on hyvästä ja auttaa eteenpäin vaikka kovin raskailla painoilla ei varmaan pääsekään tekemään. Nyt äkkiseltään en keksi mitään yksittäistä fiksua liikettä, jonka kanssa voisin luvata syntyvän tulosta (tuskin sellaista on olemassakaan). Jos jostain keksit liikkeitä, jotka ovat kuormittavuustasoltaan sellaisia että jaksat tehdä niitä vain 8-12, niin pitäisi pyöreyttäkin alkaa syntymään ihan uudellsa tavalla. Jossain minulla oli myös joku pepputreeni noissa lehdissäni.. Täytynee yrittää etsiä se esiin. Palaan vielä asiaan, ehkä jopa erillisen postauksen kanssa.

 5. Salla kirjoitti:

  Mä haluan jonkun näistä jääkaapin oveen <3

 6. Emma kirjoitti:

  Moi! Olen seurannut erilaisia lifestyle/fitness -blogeja nyt reilun puolen vuoden ajan – siitä lähtien kun aloitin oman elämäntapamuutokseni – ja ajattelin vihdoinkin kirjoittaa tänne sen, mitä olen kerta ajatellut lukiessani blogiasi: olet ihanan raikas tuulahdus kaikkien muiden blogien joukossa 🙂 Kaikki kirjoituksesi ovat semmoisia, että kuka tahansa pystyy niihin samaistumaan. Et kikkaile ja pröystäile millään, vaan kirjoituksistasi paistaa läpi rehellisyys. Sinulla on ihan selvästi jalat maassa tukevasti! En viitsi nyt sen kummemmin moittia muita blogeja, se elämäntapa ja -tyyli on heidän oma valintansa, mutta toivottavasti olet itse tietoinen siitä, miten mahtava motivaattori ja tsemppari olet meille ihan ”tavallisille” naisille – tai ainakin minulle 🙂

  Ihanaa kesän jatkoa ja ennenkaikkea ihania päiviä uuden pienokaisen kanssa!

  Emma

  • jennie kirjoitti:

   Emma <3
   Et usko miten paljon nämä sanat ja ajatukset merkkaavat minulle, ihan tavalliselle kaduntallaajalle, jolla on välillä parempi päivä ja toisinaan jotain muuta. Kiitos siis niin kovin, kovin paljon. Tämä viimeistään toi itselle hurjasti lisätsemppiä jatkoon itselle 🙂

 7. PikkuMy kirjoitti:

  Voi kiitos tästä!!
  Täällä on ollut vähän huono viikko, mahakipuja…. mutta jos tää tästä! Jaksaa jatkaa 🙂

  • jennie kirjoitti:

   No voi 🙁 Ensin oma terveys ja sitten treenit, eikö vain? Perjantaisen ahdistukseni jälkeen olen jotenkin ihan uudella pirteydellä tässä itsekin mukana. Toivotaan siis sinulle pikaista paranemista ja tsemppiä siitä eteenpäin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.